معاون وزیر: جهش قیمت مرغ ناگهانی نخواهد بود

    کد خبر :1183305
قیمت مرغ

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد مرغی که این روزها به بازار عرضه می‌شود با نهاده یارانه‌ای تولید شده و به همین دلیل، در روزهای آینده نباید منتظر افزایش ناگهانی قیمت مرغ بود.

به گزارش تسنیم، محمدابراهیم حسن‌نژاد در جلسه وبیناری ارائه دستورالعمل حذف ارز ترجیحی با مدیران وزارت جهاد کشاورزی و تشکل‌های تولیدی، با اشاره به فشار ناشی از تغییر نرخ ارز بر تولید گفت: تجربه سال ۱۴۰۱ نشان داد که این تغییرات می‌تواند بار سنگینی بر بخش تولید وارد کند و به همین دلیل باید با همکاری و حساسیت ویژه از بروز اختلال در تولید جلوگیری شود.

وی با تأکید بر اینکه کشور در دوره پرمصرف سال قرار دارد، افزود: لازم است جوجه‌ریزی به میزان کافی انجام شود و واحدهای فعال تولیدی با مشکل مواجه نشوند. مهم‌ترین دغدغه تولیدکنندگان در شرایط فعلی، تأمین نقدینگی است که این موضوع طبق برنامه در حال پیگیری است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره وضعیت سبوس اظهار کرد: قیمت سبوس تغییری نکرده و همچنان با دو نرخ برای بخش صنف و صنعت و عرضه در سامانه انجام می‌شود و تاکنون گزارشی از کمبود در این بخش نداشته‌ایم. همچنین شرکت پشتیبانی امور دام آمادگی دارد در صورت لزوم برای خرید حمایتی دام و مرغ وارد عمل شود.

حسن‌نژاد با اشاره به تداوم عرضه نهاده‌ها در سامانه بازارگاه گفت: قیمت نهاده‌ها به‌صورت توافقی تعیین می‌شود و مشمول قیمت‌گذاری دستوری نیست. برای کارخانه‌های خوراک دام نیز امکان دریافت نهاده به‌صورت تنخواه فراهم شده است.

وی در پایان درباره وضعیت قیمت مرغ تصریح کرد: مرغی که اکنون وارد بازار می‌شود با نهاده یارانه‌ای تولید شده و این روند تا چند روز آینده ادامه دارد، بنابراین انتظار افزایش ناگهانی قیمت وجود ندارد و اگر تغییری هم رخ دهد، به‌صورت تدریجی خواهد بود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید