مصرف ماهی و روغن ماهی خطر حمله قلبی را کاهش می دهد

    کد خبر :415243

آزمایشات بالینی نشان می دهد مصرف ماهی بیشتر یا مکمل روغن ماهی می تواند موجب کاهش خطر حمله قلبی شود.

به گزارش مهر، نتایج دو مطالعه نشان می دهد فواید اسیدهای چرب امگا۳ برای قلب هم در افراد سالم و هم در افراد دارای مشکلات افزایش دهنده ریسک حمله قلبی، سکته، یا بیماری قلبی وجود دارد.

محققان در آزمایش VITAL (ویتامین D و امگا۳) دریافتند افراد سالمی که مکمل روغن ماهی مصرف می کردند کمتر دچار حمله قلبی شدند.

همچنین یافته ها نشان داد شکل تصفیه شده اسیدچرب امگا۳ موجب کاهش ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی، حمله قلبی یا سکته در افراد دچار تصلب شریان یا سایر فاکتورهای پرخطر قلبی شد.

دکتر «جوآن منسون»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان زنان و بریگام بوستون، در این باره می گوید: «نتایج دو مطالعه به خوبی اثبات می کند که اسیدهای چرب امگا۳ موجود در ماهی های نظیر سالمون، ساردینز یا تون می تواند تاثیر سودمندی بر روی سلامت قلب داشته باشد.»

وی در ادامه تاکید می کند: «ما توصیه نمی کنیم که همه مردم جهان شروع به مصرف مکمل های روغن ماهی کنند. بلکه بهترین راه دریافت اسیدچرب امگا۳ مصرف ماهی بیشتر است. اما اگر افرادی ماهی نمی خورند طبیعتاً باید از فواید مکمل های روغن ماهی بهره گیرند. البته بهتر است قبل از آن با پزشک شان مشورت نمایند.»

محققان در آزمایشات خود دریافتند مصرف مکمل روغن ماهی ریسک حمله قلبی را در طول ۵ سال مطالعه تا ۲۸ درصد کاهش داد، اما تاثیری بر ریسک سکته یا ابتلا به سرطان در افراد نداشت.

همچنین مصرف ماهی ریسک بروز مشکلات حاد قلبی-عروقی را تا ۱۹ درصد و ریسک حمله قلبی را تا ۴۰ درصد کاهش داد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید