«مسواک زدن» خطر نارسایی قلبی را کاهش می‌دهد!

    کد خبر :652848

بر اساس نتایج تحقیقات جدید، استفاده از مسواک در طول روز، ۱۲ درصد خطر ابتلاء به نارسایی قلبی و ۱۰ درصد خطر ابتلاء به فیبریلاسیون دهلیزی را کاهش می‌دهد.

 

بر اساس تحقیقات جدید دانشمندان استفاده از مسواک سه مرتبه در طول روز، می‌تواند خطر نارسایی قلبی را تا 10 درصد کاهش دهد.

 

پایگاه خبری “دیلی‌میل” در گزارشی نوشت، دانشمندان دانشگاه “EWHA” کره جنوبی در بررسی جدید خود، ارتباط بین بهداشت دهان و دندان را با مشکلات قلبی کشف کردند؛ آنها با بررسی ده ساله 161 هزار نفر که سن آنها بین 40 تا 75 سال بود، متوجه شدند که استفاده منظم از مسواک در طول روز باعث کاهش “نارسایی قلبی” و “فیبریلاسیون دهلیزی” می‌شود.

 

“فیبریلاسیون دهلیزی” هنگامی رخ می‌دهد که در دهلیزها، موج الکتریکی تحریک، جهت مشخصی نداشته باشد یعنی سلولهای عضلانی دهلیز به صورت نامنظم تحریک و در نتیجه منقبض می‌شوند؛ در نتیجه انقباض منظم دهلیز وجود ندارد پس دهلیزها نمی‌توانند خون را به صورت کامل به بطن‌ها پمپ کنند و بطن بدون نظم طبیعی و بدون پیروی و انتظار دهلیز، منقبض می‌شود.

 

براساس نتایج بدست آمده در این تحقیق، استفاده از مسواک در طول روز، 12 درصد خطر ابتلاء به نارسایی قلبی و 10 درصد خطر ابتلاء به فیبریلاسیون دهلیزی را کاهش می‌دهد.

 

به گفته دانشمندان، تصور می‌شود که مسواک زدن مکرر باعث کاهش باکتری‌های بین دندان و لثه می‌شود و از ورود آن به جریان خون جلوگیری می‌کند؛ بهداشت ضعیف دهان و دندان منجر به ورود باکتری‌های موجود به خون شده و باعث ایجاد التهاب در بدن می‌شود؛ این باکتری‌ها، ضربان نامنظم قلب را افزایش می‌دهند!

 

دکتر “تائه جین سونگ” نویسنده ارشد تحقیق، در مورد یافته‌های این تیم گفت: « ما در یک دوره طولانی یک گروه بزرگ را مطالعه کردیم که به یافته‌های ما قدرت می‌بخشد.»

 

پیشتر از این نیز دانشمندان دانشگاه “هیروشیما” ژاپن، به بررسی ارتباط عادات مسواک زدن افراد و ریسک ابتلاء یا مرگ به دلیل حمله قلبی و سکته پرداخته بودند.

 

آنها در تحقیقات خود به ارتباط بیماری‌های قلبی و بیماری‌های لثه‌ای دست یافته بودند؛ محققان از 682 نفر در مورد عادات مسواک زدنشان سؤال کردند؛ آنها بعد از در نظر گرفتن برخی فاکتورها دریافتند افرادی که کمتر از دو بار در روز و به مدت کمتر از 2 دقیقه مسواک می‌زدند سه برابر بیشتر در معرض ریسک قلبی قرار دارند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید