مسابقات جهانی از پارالمپیک هم دشوارتر است
سرمربی تیم ملی تیراندازی با کمان جانبازان و معلولین گفت: در مسابقات جهانی هلند سهمیه مستقیم بازیهای پارالمپیک توکیو توزیع میشود و تمام کشورها با تمام توان برای کسبسهمیه شرکت میکنند که باعث میشود از پارالمپیک هم دشوارتر شود.
مجید کهتری، سرمربی تیم ملی تیراندازی با کمان جانبازان و معلولین، در خصوص شرایط تمرینات و وضعیت ملی پوشان درباره آخرین روزهای اولین اردوی تیم گفت: پس از بازیهای پاراآسیایی جاکارتا، این اولین اردویی است که داریم و با مساعدت فدراسیون و کمیته ملی پارالمپیک، تا پایان سال اردوهای دیگری نیز برگزار میشود.
وی افزود: با توجه به پیش رو بودن مسابقات جهانی هلند که خرداد ماه سال آینده برگزار میشود، کار سختی در پیش داریم. در این مسابقات سهمیه مستقیم بازیهای پارالمپیک توکیو۲۰۲۰ توزیع میشود و همه کشورها با تمام توان برای گرفتن سهمیه در این رویداد شرکت میکنند؛ به همین دلیل این مسابقات از پارالمپیک هم دشوارتر است و باید با آمادگی کامل در آن شرکت کنیم.
سرمربی تیم ملی خاطر نشان کرد: در این مسیر با چند چالش مواجه هستیم؛ اولین مورد این است که زمستان فصل بدنسازی است و به طور معمول به خاطر شرایط جوی، ورزشکاران به تمرینات بدنسازی میپردازند، اما به خاطر اینکه فرصت کمی برای مسابقات جهانی هلند داریم، باید در همین فصل به جای بدنسازی تمرینات تکنیکی و تاکتیکی را برگزار کنیم.
کهتری ادامه داد: از سوی دیگر رشته ما به فدراسیون تیراندازی با کمان منتقل شده است و از ابتدای سال آینده این انتقال به صورت رسمی انجام میشود و به طور حتم در مسیر این انتقال چالشهایی وجود دارد. مساله دیگر پیش بینی نشدن مسابقات تدارکاتی در تقویم جهانی و پیش از مسابقات هلند است که امیدواریم با همکاری فدراسیون تیراندازی با کمان، بتوانیم در یکی از رویدادهایی که تیم ملی غیرمعلولین اعزام دارد، همراه شویم و ورزشکاران را در یک رویداد برون مرزی هم مورد سنجش قرار دهیم یا یک اردوی مشترک برگزار کنیم.
به گزارش فارس، وی گفت: در نظر داریم اردوی بعدی را در منطقهای که آب و هوای گرمتری دارد، مانند کیش، برگزار کنیم و این انتقال به کیفیتر شدن اردو کمک بسیار زیادی میکند. تیم ملی با ۹ کماندار در جاکارتا شرکت کرد و با توجه به اینکه برای مسابقات جهانی میخواستیم با تیم کامل اعزام شویم، ناچار بودیم نفرات را افزایش دهیم. از این رو یک دوره مسابقات رکوردگیری آزاد در اواخر آذر ماه برگزار شد و نزدیک به ۴۰ نفر از سراسر کشور در آن شرکت کردند و در نهایت ۸ نفر برای دعوت به اردو انتخاب شدند و با توجه به مصدومیت سمیه عباسپور، یک نفر از جمع ترکیب اعزامی به جاکارتا کم شد و در مجموع اردو با ۱۶ نفر کار خود را آغاز کرد.
سرمربی تیم ملی در خصوص اعزام این نفرات تصریح کرد: اگر این ۱۶ نفر رکوردهای خوبی در اردوها داشته باشند و بتوانند ما را در بخش تیمی و انفرادی به مدال برسانند، با ترکیب کامل ۱۴ نفر اعزام میشویم و اگر این اتفاق نیافتد، نفرات کمتری به مسابقات جهانی اعزام میکنیم. البته برای اینکه حق کسی ضایع نشود و فرصت اثبات توانمندی برای همه یکسان باشد، بحث حذف کمانداران تا پایان سال و اردوهایی که در این مقطع پیش رو داریم اتفاق نمیافتد و در سال جدید تکلیف کمانداران اعزامی مشخص خواهد شد.
کهتری در پایان گفت: باید تمام تلاشمان را بکنیم که سهمیه های توکیو را از هلند دریافت کنیم در غیر این صورت کار برای کسب سهمیه بسیار دشوار خواهد شد و اگرچه فرصتهایی وجود دارد، اما بهتر است تمامی سهمیه ها را از همان مسابقات جهانی دریافت کنیم.
تیم ملی ایران در آخرین حضورش در مسابقات جهانی که سال ۲۰۱۷ به میزبانی چین برگزار شد، ۲ نشان طلا، ۲ نقره و یک برنز کسب کرد.
اولین اردوی تیم ملی با ترکیب ۱۶ کماندار از ۱۱ دی ماه آغاز شده و ملی پوشان ۲۲ دی ماه به کار خود پایان می دهند.