سازمان حمایت:

مردم شکایت کنند تا به گرانی پوشک رسیدگی شود

    کد خبر :365892

سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان که حاضر به پاسخگویی به رسانه‌ها نیست، در گفتگویی با پایگاه اطلاع رسانی وزارت صنعت اعلام کرد بر بازار پوشک نظارت می‌کند و اگر مردم شکایت کنند، رسیدگی خواهد کرد.

بعد از طی چند هفته از گرانی پوشک و کمیاب شدن یک باره این محصول در سطح بازار سازمان حمایت مصرف کنندکان و تولید کنندگان با خونسردی خاص در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی وزارت صنعت اعلام کرده است که به طور جدی این بازار را پایش میکند اما در واقع از مسئولت نظارتی خود شانه خالی کرده است.

در بخش دیگر این مصاحبه نیز اشاره شده است پوشک مشمول قیمت گذاری تکلیفی نیست اما در صورت دریافت شکایت و افزایش غیرمتعارف ورود میکند.

بنابراین گزارش،  تسنیم درباره این موضوع و سایر موارد افزایش قیمت برای مصاحبه با مسئولان سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان اقدام کرد اما مسئولان این سازمان حاضر به پاسخ گویی نیستند، برخی از مدیران این سازمان نیز در پاسخ با تماس هایی تلفنی ابراز می کنند که اجازه صحبت کردن با رسانه ها را ندارند.

اظهارات اسماعیل مهدی پور مدیرکل نظارت محصولات بهداشتی، دارویی و تجهیزات پزشکی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در شاتا به شرح زیر است.

مدیرکل نظارت محصولات بهداشتی، دارویی و تجهیزات پزشکی سازمان حمایت گفت: پوشک بچه در سطح فروشگاه‌‌های زنجیره‌ای، واحدهای صنفی خرده فروشی و داروخانه‌ها عرضه شده، اما امکان احتکار و تخلف گرانفروشی از سوی هر یک از عوامل زنجیره توزیع وجود دارد.
وی اضافه کرد: پوشک بچه مشمول قیمت گذاری تکلیفی و تثبیتی نیست، بنابراین در صورت افزایش غیرمتعارف قیمت از سوی تامین کنندگان یا دریافت شکایت، موضوع مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

به گفته این مقام مسئول، بطور متوسط 70 درصد مواد اولیه مورد نیاز تولید پوشک بچه وارداتی است و برای این منظور جلسه ای با واحدهای تولیدی برگزار شده و بررسی قیمت این کالا با توجه به هزینه‌های متفاوت واحدهای تولیدی در حال پیگیری است .

مهدی پور یادآور شد: عمده مواد اولیه مورد نیاز این صنعت وارداتی است، نرخ ارز تاثیر مستقیمی در بهای تمام شده تولید دارد، همچنین پودر جاذب و خمیر غلاف که پیش از این مشمول دریافت ارز رسمی بوده اکنون ارز آنها از بازار توافقی تامین می شود.

وی، میزان نیاز سالیانه کشور به پوشاک بچه را در حدود سه میلیارد عدد (پد) و تولید آن را 75 هزار تن ذکر کرد و افزود: رعایت ضوابط قیمتگذاری هیات تعیین و تثبیت قیمت ها در نرخ گذاری توسط تامین کنندگان الزامی است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید