قیمت شیرینی و شکلات ۲۰ درصد افزایش یافت
دبیر انجمن شیرینی و شکلات با بیان اینکه تنها ۲۰ درصد به قیمت شیرینی و شکلات اضافه شده است، گفت: افزایش قیمت در صنعت شیرینی و شکلات موجب کاهش خرید میشود.
جمشید مغازهای در حاشیه افتتاح دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت آرد و نان و هجدهمین نمایشگاه بینالمللی شیرینی و شکلات بیان کرد: در نمایشگاه امسال صرفاً ۱۱ شرکت از ۱۰ کشور حضور یافتهاند که بیشتر در زمینه مواد اولیه بوده است؛ چرا که در ایران تعرفه محصولات شیرینی و شکلات بالاست و از این رو شرکتهای خارجی کمتر راغب به حضور در نمایشگاه هستند.
وی با بیان اینکه در چهار ماهه امسال ۲۵۰ میلیون دلار شیرینی و شکلات صادر کردهایم، اظهار کرد: به طور کلی صادرات شیرینی و شکلات در شش ماه دوم سال اتفاق میافتد که پیش بینی میشود امسال این میزان به سقف ۸۰۰ میلیون دلار برسد و چنانچه شرایط فراهم شود امکان صادرات شیرینی و شکلات تا ۲ میلیارد دلار هم وجود دارد.
به گزارش ایسنا ،دبیر انجمن شیرینی و شکلات در ادامه با تاکید بر مشکلات تولیدکنندگان این صنعت در حوزه واردات مواد اولیه، گفت: قرار است بخشی از واردات از طریق ارز صادراتی تامین شود.
مغازهای با بیان اینکه ۵۰۰ هزار تن شکر در سال برای صنعت شیرینی و شکلات نیاز است، تصریح کرد: در حال حاضر این صنعت با مشکل شکر دست و پنجه نرم میکند و با توجه به این که فصل برداشت چغندر نزدیک است، دولت باید مشکل تأمین شکر را حل کند.