قیمت خودرو 13خرداد 1404

    کد خبر :1146998
قیمت خودرو

قیمت خودرو امروز ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد.

قیمت خودرو با نوسانی عمدتاً صعودی همراه شد. بررسی‌ها نشان می‌دهند که اغلب خودروهای داخلی و مونتاژی با افزایش قیمتی بین یک میلیون تا ۹۰ میلیون تومان مواجه شدند؛ موضوعی که می‌توان آن را در ارتباط مستقیم با رشد نرخ ارز به‌ویژه دلار دانست.

در حال حاضر، دلار بار دیگر سقف‌شکنی کرده و همین مسئله باعث شده تا تقاضا برای خودرو، چه به عنوان کالای مصرفی و چه سرمایه‌ای، افزایش یابد. بررسی قیمت‌ها نشان می‌دهد خودروهای اقتصادی‌تر مانند اطلس، ساینا و رانا پلاس نیز از این رشد بی‌نصیب نمانده‌اند. در همین حال، محصولات مونتاژی نظیر فونیکس و اکستریم رشد قابل توجه‌تری را تجربه کرده‌اند؛ برخی از آن‌ها حتی تا ۹۵ میلیون تومان افزایش قیمت داشته‌اند.

قیمت خودرو در بازار داخلی

اطلس G از محصولات جدید سایپا امروز با رشد حدود یک میلیون تومانی نسبت به روز گذشته در محدوده ۶۳۱ میلیون تومان رقم خورده است.

رانا پلاس نسخه ارتقا یافته نسبت به مدل پایه، همگام با سایر محصولات این شرکت روند صعودی به خود گرفت. خودرو مذکور با رشد ۶۰ میلیون تومان مرز ۸۰۰ میلیون تومانی را رد کرده و به قیمت ۷۰۲ میلیون تومان در بازار معامله می‌شود.

سمند سورن پلاس XU7P بنزینی مدل ۱۴۰۴ پنج میلیون تومان گران شده و به قیمت ۷۲۵ میلیون تومان بازگشته است.

تارا اتوماتیک V4 مدل ۱۴۰۴ امروز با رشد سه میلیون تومانی، به قیمت یک میلیارد و ۱۷۳ میلیون تومان معامله می‌شود. قیمت کارخانه این خودرو ۹۱۲ میلیون و ۱۶۵ هزار تومان تعیین شده، که نشان‌دهنده اختلاف ۲۶۰ میلیون و ۸۳۵ هزار تومانی بین نرخ بازار و قیمت کارخانه‌ای است.

ساینا S در اصل فیس لیفت ساینا EX و SX است که امروز با رشد سه میلیون تومانی در محدوده ۵۱۵ میلیون تومان جا خوش کرده است.

قیمت خودرو در بازار داخلی

قیمت خودروهای مونتاژی

اکستریم VX از محصولات مدرن شرکت مدیران خودرو محسوب می‌شود که صبح امروز با رشد ۹۰ میلیون تومانی در بین محصولات به قیمت پنج میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان رسیده است.

فونیکس FX AWD یک کراس‌اوور جذاب است که توسط برند چینی چری طراحی و ساخته شده است. این خودرو امروز با رشد ۹۵ میلیون تومانی در محدوده دو میلیارد و ۷۲۵ میلیون تومان جا خوش کرد.

دیگنیتی پرایم بهمن‌موتور یکی از سدان‌های مونتاژی این شرکت به شمار می‌رود که با کاهش ۱۰ میلیون تومان نسبت به روز گذشته با قیمت دو میلیارد و ۲۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

جک جی ۴ یکی از اقتصادی‌ترین محصول مونتاژی کرمان موتور، هم‌اکنون یا رشد دو میلیون تومانی با ۹۷۲ میلیون تومان معامله می‌شود.

 تجارت نیوز

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید