قیمت جدید فروش آپارتمان در تهران

    کد خبر :1029128
فروش آپارتمان در تهران

واسطه‌‌‌های ملکی می‌‌‌گویند بازار مسکن در یکی از کم‌‌‌رمق‌‌‌ترین دوره‌‌‌های سال‌های اخیر به سر می‌‌‌برد و تعداد معامله‌‌‌گران در آن بسیار محدود شده است.

جست‌‌‌وجوگران بازار مسکن این روزها کم‌‌‌تعداد هستند و این تعداد اندک هم انگیزه زیادی برای معامله ندارند؛ بلکه بیشتر ترجیح می‌دهند وقت زیادی را صرف جست‌‌‌وجو کرده و یک فایل فوق‌‌‌العاده قیمت‌‌‌مناسب را که از ناحیه یک فروشنده پول‌‌‌لازم عرضه شده است بیابند و آن را خریداری کنند. به این ترتیب ممکن است خانه‌‌‌هایی که در ظاهر بی‌‌‌عیب و نقص محسوب می‌‌‌شوند و از نظر نور، نقشه، امکانات و… ایده‌‌‌آل هستند نیز تنها به خاطر اینکه مالک حاضر به ارائه تخفیف روی قیمت نهایی نیست، از نگاه متقاضیان مسکن مطلوب به نظر نرسد.

برخی از واسطه‌‌‌های ملکی فعال در بازار مسکن شهر تهران می‌‌‌گویند تلاش برای راضی کردن متقاضیان مسکن به معامله اغلب بی‌‌‌فایده است و آنها تا مطمئن نشوند که پایین‌‌‌ترین قیمت ممکن برای یک فایل پیشنهاد شده است، پای کار نمی‌‌‌آیند.

به گزارش دنیای‌اقتصاد، بررسی فایل‌‌‌های فروش عرضه‌شده به بازار مسکن نیز از رسوب بلندمدت برخی از آگهی‌‌‌های ملکی به‌ویژه در سه منطقه اول پایتخت که بالاترین سطوح قیمت مسکن را دارند، حکایت دارد. در مناطق ۱ تا ۳ برخی از فروشنده‌‌‌ها تمام فصل تابستان را منتظر فروش واحد خود بوده و به نتیجه نرسیده‌‌‌اند و این انتظار هنوز به سر نرسیده است؛ ضمن اینکه با ورود به پاییز میزان مراجعه به واسطه‌‌‌ها کمتر هم شده و بسیاری از فروشنده‌‌‌ها امید چندانی به انجام معامله در این فصل ندارند.

محلهمتراژ(متر مربع)سن بنا (سال)قیمت هر متر مربع (تومان)
چهارراه تهرانپارس۱۱۳۱۲۶۶.۳ میلیون
فاطمی غربی. سپندخت۸۵۱۱۲۰ میلیون
نارمک. میدان ۷۰۵۷۱۶۱۰۱.۷ میلیون
قیطریه. قلندری۱۱۰نوساز۲۲۰ میلیون
دولت. غیاثوند۱۴۰نوساز۱۷۰ میلیون
دروس. وارسته۱۸۸نوساز۲۳۰ میلیون
دیباجی جنوبی. رحمانی۹۰۱۱۲۸ میلیون
الهیه. بالاتر از خزر۳۲۰۱۵۲۷۰ میلیون
جردن. ارمغان۱۴۸۲۰۱۱۰ میلیون
جنت آباد. شاهین شمالی۶۵۲۰۷۵.۴ میلیون
جردن. پایین تر از چهارراه جهان کودک۱۰۷۴۱۴۰ میلیون
دروس. محسنیان۲۷۱۱۶۱۷۵ میلیون
هروی. گلستان پنجم۸۴۱۶۱۰۰ میلیون
بلوار مرزداران. لادن۱۱۳۳۰۹۷.۳ میلیون
پیروزی. شیوا۶۵۷۴۵.۸ میلیون
مرزداران. ابراهیمی۶۷۱۱۱۴۰.۳ میلیون
پیروزی. پرستار۱۲۵نوساز۱۱۵ میلیون
آپادانا. خرمشهر۲۰۰نوساز۱۸۰ میلیون
گلبرگ غربی. نوروزی۴۴۹۷۹.۵ میلیون
بلوار مرزداران. آریافر۱۷۸۱۱۱۲۳.۶ میلیون
وحیدیه. نبی ئیان۱۱۰نوساز۷۵ میلیون
نارمک. سهیلیان۵۸۲۰۷۸.۸ میلیون
پیروزی. نیکنام۱۰۴۲۴۵۴.۸ میلیون
کردستان. بلوار آزادگان۱۰۳۲۰۸۲.۵ میلیون
تهرانپارس. بین باقری و قزاقی۹۲۷۹۲.۴ میلیون
خواجه عبدالله. ابوذر غفاری۷۶نوساز۱۶۰ میلیون
آرژنتین. الوند۱۱۶۳۰۱۱۰ میلیون
ستارخان. توحید۹۶نوساز۱۲۰ میلیون
نارمک. بین میدان ۸۱ و ۸۲۱۰۴۱۰۱۰۰ میلیون
ملاصدرا. شاد۷۳۲۰۱۵۰.۶ میلیون
دریان نو. حبیب الله۹۱۹۱۰۸.۸ میلیون
صادقیه. خسرو جنوبی۱۹۸۳۰۹۱.۹ میلیون
نارمک. آیت۱۶۸۲۲۸۳.۳ میلیون
شهر آرا. بالاتر از گذر نامه۱۱۰۳۰۱۱۰ میلیون
جردن. طاهری۱۴۷۱۰۱۵۵ میلیون
نارمک. چمن۸۷۱۲۹۶.۵ میلیون
نارمک. سمنگان۱۱۳۲۵۶۶.۳ میلیون
یوسف آباد. اسدآبادی۸۸۳۰۸۱.۸ میلیون
نارمک. سمنگان۶۳۲۵۷۰ میلیون
پیروزی. ۲۱ متری دهقان۶۶۲۰۶۰.۶ میلیون
0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید