فوتبال هفت نفره از پارالمپیک 2024 حذف شد
![فوتبال هفت نفره از پارالمپیک 2024 حذف شد فوتبال هفت نفره](https://baztab.ir/wp-content/uploads/2019/02/22-10.gif)
براساس تصمیم هیئت رئیسه کمیته بین المللی پارالمپیک، رشته های حاضر در بازیهای ۲۰۲۴ پاریس مشخص شد که نامی از فوتبال هفت نفره در آن نیست.
به گزارش فارس، در این نشست که با حضور تمامی اعضا در لندن برگزار شد، تکلیف ورزشهای حاضر در بازیهای ۲۰۲۴ به صورت رسمی مشخص شد که یکی از مهمترین اتفاقات، حذف فوتبال CP یا همان فوتبال هفت نفره بود که در بازیهای ۲۰۲۰ توکیو نیز غایب است. این اتفاق، ضربه ای جدی به سازمان جهانی این رشته به شمار می رود.
بر این اساس، دوومیدانی، تیروکمان، بدمینتون، فوتبال نابینایان (فوتبال ۵ نفره)، بوچیا، قایقرانی کانو، دوچرخه سواری، سوارکاری، جودو، پاورلیفتینگ، قایقرانی روئینگ، تیراندازی، والیبال نشسته، شنا، تنیس روی میز، تکواندو، سه گانه، بسکتبال با ویلچر، دوچرخه سواری با ویلچر، راگبی با ویلچر و تنیس با ویلچر، ۲۲ ورزشی هستند که در پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس حضور خواهند داشت.