فواید شگفتانگیز میوههای خشک برای سلامتی
دکتر دیمیتری کولیکوف، رئیس گروه بیوتکنولوژی و سنتز بیو ارگانیک دانشگاه مسکو میوههای خشک را برای سلامتی انسان بسیار مفید دانست و در عین حال از زیادهروی در مصرف آن هشدار داد.
کولیکوف افزود: نتایج مطالعات متعدد نشان میدهد که کشمش، انجیر و آلو سیاه خشکشده بیشترین سود را برای بدن دارند، زیرا میوههای خشک بدون افزودن شکر منبع مهمی از مواد مغذی و فیبر غذایی هستند.
وی اظهار داشت: آلو و زردآلو خشک نیز از محصولات بسیار مفیدی برای عملکرد طبیعی رودهها محسوب می شوند، زیرا این محصولات علاوه بر فیبر حاوی سوربیتول هستند که خاصیت ملین دارد. همه اینها به پیشگیری از سرطان روده کمک می کند.
به گفته کولیکوف، میوه های خشک حاوی درصد بالایی از فیبر غذایی و ترکیبات فعال بیولوژیکی مانند پلی فنلها، آنتی اکسیدانها هستند که بر عروق خونی، فشار خون و سطح قند خون تاثیر مثبت دارند و همچنین خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ را کاهش میدهند.
به گزارش شفقنا، وی در پایان گفت: میزان مصرف میوههای خشک در روز نباید بیشتر از ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم باشد، زیرا مصرف زیاد آنها باعث ایجاد گاز، نفخ و اسهال میشود.