فقدان وجود داروی خاص برای درمان مصرف کنندگان شیشه و حشیش
نارنجی ها با اشاره به دوره و نحوه درمان مواد مخدر توهم زا اظهار کرد: شیوه درمان مواد توهم زا به صورت کنترل دارویی است، چراکه بیمار وسوسه روانی دارد و باید با روان درمانی، مشاوره فردی و علامت درمانی درمان شود، زیرا برای درمان مصرف کنندگان موادی همچون موادمخدر شیشه، حشیش و ال اس دی دارویی نداریم.
به گزارش بازتاب، هومان نارنجی ها کارشناس و پژوهشگر اعتیاد با اشاره به عوارض ماده مخدر LSDبر روی فرد مصرف کننده اظهار کرد: LSD یک ماده مخدر شیمیایی، اسیدی و بسیار توهم زا است.
وی افزود: LSDها به گروه مواد توهم زا اختصاص دارند و این مواد به صورت اتیکت و یا برچسب که مانند تمبر زیر زبان میگذارند، مصرف میشوند.
نارنجی ها گفت: مصرف LSDها موجب میشود تا فرد مصرف کننده دچار جنون شود.
وی با بیان اینکه مصرف LSDها به طور کامل نظام روانی فرد را دگرگون میکند، افزود: این ماده بیشتر در میان جوانانی مصرف کننده ماده مخدر حشیش و اغلب به عنوان یک ماده فیک و بیخطر در جمع دوستانه و پس از مصرف ماده مخدر حشیش استفاده میشود.
کارشناس و پژوهشگر اعتیاد در رابطه با عوارض مصرف ماده مخدر ال اس دی خبر داد و گفت: مصرف ماده مخدر LSD بسیار خطرناک است و بیشتر بر روان و اعصاب فرد مصرف کننده تاثیر میگذارد و اغلب افرادی که ماده مخدر گل را مصرف میکنند به این ماده نیز گرایش پیدا میکنند.
وی با بیان اینکه برای پیشگیری از مصرف این قبیل موادمخدر نیازمند آگاهی و آموزش از طریق رسانه ها هستیم، اظهار کرد: در برنامهپیشگیری از مصرف مواد مخدر ضعف هایی داریم که باید در این باره مسئولان توجه بیشتری داشته باشند.
نارنجی ها با اشاره به اینکه ساختار اعصاب برخی افراد به صورت ژنتیکی اسکیزوفرنی است، گفت: اسکیزوفرنی این افراد به صورت پنهانی است و ممکن است به مرحله جنون نرسد، اما با مصرف ماده مخدر LSD این اسکیزوفرنی آشکار میشود و امکان دارد که به جنون برسد.
وی از آسیب رساندن فرد مصرف کننده به خود خبر داد و افزود: ماده مخدر ال اس دی مانند ماده مخدر شیشه که حجم توهم زایی آن آزار دهنده است، نیست اما این ماده بر سیستم عصبی فرد مصرف کننده آسیب جدی وارد میکند.
کارشناس و پژوهشگر اعتیاد از قاچاق ماده اولیه ال اس دی به کشور خبر داد و تصریح کرد: این ماده یک محلول آزمایشگاهی است و لابراتور تولیدی آن در داخل ثابت نشده است، اما پودر این ماده به صورت قاچاق وارد کشور می شود.
وی با اشاره به دوره و نحوه درمان مواد مخدر توهم زا اظهار کرد: شیوه درمان مواد توهم زا به صورت کنترل دارویی است، چراکه بیمار وسوسه روانی دارد و باید با روان درمانی، مشاوره فردی و علامت درمانی درمان شود، زیرا برای درمان مصرف کنندگان موادی همچون موادمخدر شیشه، حشیش و ال اس دی دارویی نداریم، اما در این میان برای درمان مصرف کنندگان موادمخدری که در گروه تریاک هستند فقط از داروهای جایگزین مانند متادون استفاده میشود.