فست فودها احتمال انتقال ویروس کرونا را افزایش میدهند؟
کاظم زاده با اشاره به اینکه مواد غذایی باید کامل پخته شود افزود: خوردن غذا در رستوران و به ویژه رستورانهای بین راهی امکان ابتلا به ویروس کرونا را تشدید میکند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مصرف فست فود راه انتقال ویروس کرونا را افزایش میدهد.
محمد کاظم زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: سوسیس و کالباس و فست فودها بخاطر عدم رعایت بهداشت میتواند آلوده به ویروس کرونا باشد.
کاظم زاده با اشاره به اینکه مواد غذایی باید کامل پخته شود افزود: خوردن غذا در رستوران و به ویژه رستورانهای بین راهی امکان ابتلا به ویروس کرونا را تشدید میکند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تاکید کرد:بیماران خاص از جمله بیماران کنسر، وقلبی وعروقی، دیابت با مصرف میوه و سبزیجات میتوانند سیستم ایمنی بدن خود را افزایش دهند.
کاظم زاده بیان کرد:آب میوههای طبیعی، میوههای که دارای مقادیر زیادی از ویتامین سی هستند مثل توت فرهنگی، پرتقال، نارنگی و لیمو ترش میتواند درپیشگری از بیماری کرونا موثر باشد.
کاظم زاده در ادامه گفت:افرادی که خام خواری میکنند و تمایلی به پخت کامل غذا ندارند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری کرونا هستند.