ظریف: نمی‌توانیم برای ۵۰۰ سال آینده هخامنشی شویم / تهدید جوانان و ارتباط با جهان، تهدید ایران است

    کد خبر :1182592
محمدجواد+ظریف

محمدجواد ظریف، وزیر اسبق امور خارجه، در نخستین کنگره حزب عهد ایران با تأکید بر اهمیت نگاه واقع‌گرایانه به آینده گفت: «دنیای امروز، دنیای هخامنشی یا صفوی نیست. ما بر پایه تمدنی عمیق ایستاده‌ایم، اما نگاه ما باید معطوف به آینده باشد، نه بازتولید افتخارات گذشته.»

ظریف افزود: «اگر جوانان، زنان، اینترنت یا ارتباط با جهان را تهدید تلقی کنیم، همان‌ها به تهدید تبدیل خواهند شد. ما توانایی تولید تهدید در ذهن خود را داریم و هر تهدیدی که در ذهن ما شکل گیرد، دیر یا زود در واقعیت نیز بحران‌آفرین خواهد شد.»

وی با اشاره به تغییرات گسترده جهانی تأکید کرد که دنیای امروز، دنیای اتحادهای پایدار و بلوک‌بندی کلاسیک نیست و تمرکز بر دشمن‌سازی و تهدید محوری، هم در عرصه داخلی و هم جهانی نتیجه‌بخش نخواهد بود. به گفته او، ایران می‌تواند با بهره‌گیری از توانمندی‌های مردم، فرصت‌ها را پرورش دهد و آینده‌ای متفاوت بسازد.

ظریف خاطرنشان کرد: «ما نمی‌توانیم برای ۵۰۰ سال آینده هخامنشی شویم، اما می‌توانیم ایرانی بسازیم که محل گفتگو، تعامل و همکاری با جهان باشد. تمرکز بر ظرفیت‌ها و مزیت‌های نسبی، نه دشمن‌سازی، مسیر پیشرفت کشور را هموار می‌کند.»

وزیر اسبق امور خارجه همچنین بر اهمیت اولویت‌بندی، استفاده از همه ظرفیت‌ها و پرهیز از نگاه تهدیدمحور تأکید کرد و گفت: «توانایی‌های ما آن‌قدر زیاد است که نباید صرفاً با آرزو زندگی کنیم. آینده ایران را باید با آرمان‌گرایی واقع‌گرایانه ساخت.»

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید