طبقهبندی تومورهای مغزی با تکنیکهای معمولی امکانپذیر نیست
مدیر گروه پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: برای طبقهبندی تومورهای مغزی، نیازمند استفاده از تکنیکهای مولکولی و پیشرفته هستیم.
به گزارش مهر، افشین مرادی در حاشیه برگزاری بیستمین کنگره انجمن علمی آسیبشناسی ایران در مرکز همایشهای رازی اظهار داشت: در اولین روز کنگره با حضور میهمانان خارجی و سخنرانان برجسته داخلی، مباحث مهمی با موضوعات مختلف از جمله تومورهای عصبی مطرح شد.
وی با اشاره به حضور سه متخصص پاتولوژی مغز و اعصاب از اروپا در این کنگره تأکید کرد: این متخصصین طی دو روز طبقهبندیهای جدید تومورهای عصبی را برای حاضران در کنگره مطرح میکنند.
مدیر گروه پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین به حضور دکتر معینفر به عنوان مطرحترین پاتولوژیست پستان از کشور اتریش اشاره کرد و گفت: با حضور دکتر معینفر، بحثهای جدیدی در زمینه تشخیص سرطان پستان مطرح خواهد شد.
مرادی در ادامه به موضوع نوروپاتولوژی در تشخیص تومورها و ضایعات مغزی اشاره کرد و افزود: در این بحث مقدار زیادی از کارهایی که ما انجام میدهیم، فراتر رفته است و نیازمند استفاده از تکنیکهای مولکولی و پیشرفته است که امید داریم وزارت بهداشت با کمک انجمن علمی آسیبشناسی ایران، بتوانند چند مرکز در کشور برای این موضوع تعریف کنند تا نمونهها را از نقاط مختلف کشور، پذیرفته و جوابگوی مردم باشیم.
وی تأکید کرد: با تکنیکهای معمولی، طبقهبندی تومورهای مغزی به شکل گذشته ممکن نخواهد بود.
مدیر گروه پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان این مطلب که برای بررسی این قبیل آزمایشات، نیازی به ارسال نمونه به خارج از کشور نیست، در عین حال تصریح کرد: این تکنیکهای پیشرفته بیشتر در ارتباط با تشخیص تومورهای مغزی مورد استفاده قرار میگیرد.