شیرین کننده های کم کالری متابولیسم بدن را مختل می کنند
نتایج یک بررسی علمی نشان می دهد شیرین کننده های کم کالری که با کربوهیدرات ها ترکیب شده اند، ممکن است باعث اختلال در عملکرد متابولیک بدن شوند.
پژوهشگران دانشگاه ییل به این نتیجه رسیده اند که شیرین کننده های کم کالری فرایندهای متابولیک بدن را مختل می کنند. اما این اتفاق تنها زمانی رخ می دهد که آنها با کربوهیدرات ها ترکیب شده باشند.
بر اساس این بررسی، نتایج برخی تحقیقات قدیمی به اثبات می رسد که میان شیرین کننده های کم کالری و ایجاد اختلال های متابولیک مانند مشکلات دیابت رابطه وجود دارد.
پیش از این تصور می شد مصرف گسترده شیرین کننده های کم کالری خطری برای سلامت انسان ندارد ولی نتایج تحقیقات این چنینی نشان می دهد نباید در مصرف این گونه مواد افراط کرد، زیرا آنها می توانند موجب بیماری های مختلف در انسان ها شوند.
پیش از این بررسی های علمی دیگری ثابت کرده بود که مصرف شیرین کننده های کم کالری لزوما موجب کاهش وزن و کاسته شدن از توده بدنی افراد نمی شود.