شهرداری تهران: پساب تصفیهخانه بهشت زهرا(س) فاقد ویروس کروناست
حبیب الله فتاحی در وبینار بین المللی پیامدهای کووید ۱۹ بر مدیریت آب در کلانشهرها گفت: مقدار آب مصرفی در بهشت زهرای تهران برای شستوشوی هر جسد با توجه به لزوم بهینهسازی مصرف آب و همچنین جلوگیری از انتشار ویروس کرونا باز بینی شده و تصفیه خانه بهشت زهرا(س) توسط شهرداری تهران و با کمک شرکت آب و فاضلاب تهران و همراهی سازمان بهشت زهرا(س) جهت حذف ویروس کووید-۱۹ بازطراحی شد.
وی افزود: در تغییرات صورتگرفته میزان کلر در پساب خروجی به ppm ۲ افزایش یافته و این پساب وارد چاه جذبی میشود که این امر از گسترش بیماری در زمینها و جنگلهای اطراف جلوگیری میکند. طبق نتایج آزمایشهای انجام شده، ویروس کووید- ۱۹در پساب تصفیه شده این تصفیهخانه وجود ندارد.
چندی پیش نیز دکتر کرمی نژاد معاون نظارت و بهره برداری آب و فاضلاب استان تهران ضمن بازدید از تصفیه خانه مجتمع عروجیان و سالن های تطهیر سازمان بهشت زهرا(س) گفت: خروجی پساب ناشی از تطهیر متوفیان کرونایی در سالن های تطهیر بهشت زهرا(س) بالاتر از حد استاندارد است و ۱۵ روز یکبار نمونه برداری و آزمایش می شود.
وی گفت: عملکرد تصفیه خانه سازمان بهشت زهرا(س) در خروجی سالن های تطهیر مطلوب ارزیابی می شود و پساب خروجی آن طبق استانداردهای سازمان حفاظت از محیط زیست و حتی بالاتر از سطح استاندارد تأیید می شود.
بهگزارش ایسنا،معاون نظارت و بهره برداری آب و فاضلاب استان تهران ادامه داد: میزان کلرزنی و گندزدایی با کلر طبق توصیه های سازمان بهداشت جهانی عمل می شود و این تصفیه خانه به سیستم آنلاین(بر خط) متصل است که لحظه ای گزارشات این مرکز را برای کارشناسان و مدیران ارسال می کند.
به گزارش روابط عمومی سازمان بهشت زهرا، وی تصریح کرد: هر ۱۵ روز یکبار نیز به صورت حضوری کارشناسان و مدیران شرکت آب و فاضلاب تهران از این مرکز بازدید و نمونه برداری می کنند.