شناسایی 1500 نقطه بحرانی حادثه خیز جادهها/مرگ 5300 نفر در این نقاط

فرمانده پلیس راه کشور از شناسایی ۱۵۰۰ نقطه بحرانی حادثهخیز در جادههای کشور خبر داد.
سردار محمدحسین حمیدی در گفتوگو با ایسنا، درباره شناسایی نقاط حادثه خیز در جادههای کشور و تعداد این نقاط در طرح زمستانه امسال گفت: در حال حاضر ۳۴۰۰ محل در جادههای کشور به عنوان نقاط حادثهخیز شناسایی شده است که از این تعداد ۱۵۰۰ محل دارای وضعیت بحرانی هستند.
وی درباره چرایی بحرانی خواندن این ۱۵۰۰ محل در جادههای کشور گفت: آمارهای ما نشان میدهد که طی سه سال گذشته ۵۳۰۰ نفر در این نقاط به دلیل تصادفات جان خود را از دست دادهاند و به همین دلیل این نقاط به عنوان نقاط بحرانی حادثه خیز در جادههای کشور شناسایی و آشکارسازی شدهاند.
فرمانده پلیس راه کشور با بیان اینکه در گذشته تعداد نقاط حادثهخیز در جادههای کشور بیش از ۶۰۰۰ نقطه بود، ادامه داد: با اقدامات انجام شده بسیاری از این نقاط اصلاح شده است، اما همچنان تعدادی از این نقاط باقیمانده که باید برای آن اقدامات ویژهای انجام شود.
حمیدی با بیان اینکه نقاط پرخطر در جادهها آشکارسازی و هشدارهای لازم درمورد احتمال وقوع تصادف در این نقاط به رانندگان و مسافران داده شده است، : برای اینکه تعداد نقاط حادثهخیز در جادههای کشور را به حداقل برسانیم باید برنامهریزی انجام شود، طرح و نقشه را مشاوران مختلفی تهیه کردهاند اما باید اعتبار خاص و ویژهای هم برای آن در نظر گرفته شود.
وی با اشاره به تشدید وضعیت نقاط حادثه خیز در ایام زمستان، ادامه داد: در شرایط زمستانی احتمال تصادفات هم مضاعف میشود و مثلا اگر در حالت عادی در جادهای احتمال خروج از جاده زیاد باشد این وضعیت در حالت سرما و یخبندان بیشتر هم میشود.
فرمانده پلیس راه کشور تاکید کرد: باید برای ارتقاء ایمنی در جادهها اقدامات و برنامهریزی کرده و حتما برای محلهای حادثه خیز برنامهریزی بهتر و قویتری داشته باشیم.