شناسایی ۱۶۲۰ مرکز غیرمجاز استخراج رمزارز
سخنگوی صنعت برق گفت: تاکنون ۱۶۲۰ مرکز غیرمجاز استخراج رمزارز با ظرفیت حدود ۲۵۰ مگاوات شناسایی شدهاند که از این میان بیش از ۵۰۰ مرکز (۳۰ درصد) به کمک گزارش عاملان شناسایی کشف شده است.
مصطفی رجبی مشهدی، با اشاره به راهکارهای تأثیرگذار در کاهش مصرف سوخت نیروگاهها، گفت: جمعآوری مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز، از مهمترین محورهای تعیین شده برای کاهش مصرف برق و کمک به کاهش مصرف سوخت نیروگاههاست.
وی با بیان اینکه مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز در صورت کشف، ضمن الزام به پرداخت هزینه برق مصرفی، به مراجع قضائی معرفی میشوند، ادامه داد: سیاست وزارت نیرو، حمایت از تشکیل مزارع استخراج رمز ارزها در کشور و سایر مراکز استخراجی است که به صورت قانونی فعالیت میکنند. با این حال، با آن دسته از مراکز استخراج که به صورت غیرمجاز از برق با تعرفهای به غیر از تعرفه مربوطه استفاده میکنند، به شدت برخورد میشود.
به گفته این مقام مسئول در همین راستا در صورت شناسایی مراکز غیرقانونی استخراج رمز ارزها، جریان برق آنها قطع و علاوه بر معرفی افراد خاطی به مراجع قضائی، هزینه برق مصرفی و خسارات وارده به شبکه برق نیز از متخلفان دریافت میشود.
رجبی مشهدی همچنین در خصوص مراکزی که با مجوز قانونی به فعالیت در این زمینه مشغول هستند، گفت: تاکنون ۲۴ مرکز استخراج رمز ارز با ظرفیت بیش از ۳۱۰ مگاوات مجوز فعالیت گرفتهاند. متأسفانه در این رابطه عدهای به صورت غیرقانونی فعالیت میکنند. تاکنون ۱۶۲۰ مرکز غیرمجاز با ظرفیت حدود ۲۵۰ مگاوات شناسایی شدهاند که از این میان بیش از ۵۰۰ مرکز (۳۰ درصد) به کمک گزارش عاملان شناسایی کشف شده است.
به گزارش مهر، سخنگوی صنعت برق اظهار داشت: عاملان شناسایی مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارزها، تا سقف ۱۰ میلیون تومان مشمول دریافت پاداش خواهند بود. اطلاعات عاملان شناسایی، محرمانه تلقی شده و شرکتهای برق منطقهای و توزیع نیروی برق اقدامات لازم برای صیانت و جلوگیری از افشای آن را انجام میدهند.