شربت ترخون برای رفع عطش

    کد خبر :989609
شربت ترخون برای برطرف کردن رفع عطش

شربت ترخون جزو متفاوت‌ترین شربت‌هایی است که می‌توانید امتحان کنید. ترخون به دلیل عطر و بوی دلنشینی که دارد، جزو سبزیجاتی است که طرفداران زیادی دارد و معمولا هم برای خوش عطر کردن غذا از آن استفاده می‌شود. حالا اما با اضافه کردن این سبزی به شربت، می‌توانید یک نوشیدنی ضد عطش و خوشمزه درست کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید. در این مطلب سراغ آموزش مرحله به مرحله تهیه شربت ترخون خواهیم رفت.

مواد لازم برای تهیه شربت ترخون:

ترخون ۳ تا ۴ شاخه (ترجیحا از ترخون تازه استفاده کنید)
شکر ⅕ لیوان
آب ⅕ لیوان

طرز تهیه شربت ترخون مرحله به مرحله

برای داشتن یک شربت ترخون خوشمزه طبق مراحل زیر پیش بروید:

مرحله اول؛ آب و شکر را بجوشانید

ابتدا آب و شکر را داخل قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار دهید و اجازه دهید تا به نقطه جوش برسد.

مرحله دوم؛ اضافه کردن ترخون

بعد از این که چند دقیقه آب به همراه شکر جوشید و شکر به خوبی در آب حل شد، ترخون را به ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تا حدود ۲ الی ۳ دقیقه جوش بخورد.

مرحله سوم؛ آماده کردن ترکیب نهایی

بعد از این که ترکیب به خوبی جوشید، آن را خاموش کنید و زمان دهید تا به مدت ۱ ساعت خنک شود. بعد از این که خنک شد، می‌توانید مایع را از یک صافی رد کنید تا تفاله‌های ترخون از شربت خارج شوند و مایع ظاهر بهتری پیدا کند.

شربت ترخون را می‌توانید به مدت ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید. برای آماده کردن یک لیوان شربت ترخون، مقداری از شربت غلیظ در لیوان بریزید و باقی را با آب خنک پر کنید.

منبع: آکالا

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید