سیمئونه: تعویض گریژمان؟ در نهایت نتیجه گرفتیم
![سیمئونه: تعویض گریژمان؟ در نهایت نتیجه گرفتیم](https://baztab.ir/wp-content/uploads/2017/11/17-15.jpg)
سرمربی تیم فوتبال اتلتیکومادرید اسپانیا در واکنش به سوالات خبرنگاران درباره تعویض گریژمان در دقیقه ۸۰ گفت: به هر حال در نهایت نتیجه گرفتیم، این برای من مهم است و چیز دیگری اهمیت ندارد.
به گزارش فارس، دیگو سیمئونه سرمربی تیم فوتبال باشگاه اتلتیکومادرید اسپانیا تصریح کرد: تعویض گریژمان به این دلیل بود که مشاهده کردم حریف به خوبی او را مهار کرده و شاید باید این کار را زودتر انجام میدادم. در نهایت ما نتیجه گرفتیم و تنها چیزی که برای من و بازیکنانم مهم است، همین نتیجه است.
وی ادامه داد: قبول دارم که خیلی خوب بازی نکردیم اما مهم کسب ۳ امتیاز بود و اگر کسی با این رویه مشکل دارد، این مشکل من نیست. هواداران اتلتیکومادرید باید متوجه سختی کار ما باشند و بدانند که یک پیروزی در لالیگای امسال چه اهمیتی دارد. اگر از من بپرسید که چرا گریژمان در ۱۲ بازی فقط ۳ گل زده، به شما میگویم که ما در یازده بازی شکست نخوردهایم، ممکن است بی ربط باشد اما واقعا من به این چیزها فکر نمیکنم و برای من فقط نام تیم و نتیجه گیری اهمیت دارد.