سهام آرامکو برای سومین روز متوالی منفی شد
![سهام آرامکو برای سومین روز متوالی منفی شد](https://baztab.ir/wp-content/uploads/2019/12/سهام-آرامکو-برای-سومین-روز-متوالی-منفی-شد.jpg)
در آخرین مبادلات بورس عربستان ارزش سهام شرکت نفت آرامکو این کشور برای سومین روز متوالی منفی شد و تنها در آخرین روز ۳.۲۷- کاهش ارزش را به ثبت رساند.
در حالی سهام آرامکو منفی شده است که بورس تداول عربستان ۰.۴۶ درصد بالا رفت. طی سه روز معاملاتی گذشته ارزش سهام آرامکو پس از رسیدن به بیشینه خود در روز دوشنبه ۶ درصد سقوط کرده است.
در آخرین مبادلات انجام شده هر سهم آرامکو ۳۵.۵ ریال سعودی قیمتگذاری شد که نسبت به رقم عرضه اولیه حدود ۱۰ درصد بالاتر است.
محمد زیدان کارشناس مؤسسه پینکمارکتز در دوبی میگوید: ارزش سهام آرامکو وارد اصلاح شده که دلیل آن شناسایی سود از سوی سهامداران بوده است.
به گزارش فارس، سعودیها مدعی بودند که شرکت آرامکو حدود ۲ هزار میلیارد دلار ارزش دارد اما بر اساس قیمت عرضه اولیه شرکت آرامکو ۱۷۰۰ میلیارد دلار ارزش داشت و بر اساس قیمت سهم در آخرین معامله این شرکت حدود ۱۸۵۰ میلیارد دلار میارزد.