سنگینترین صفهای خرید و فروش سهام امروز 27 مهر 99
امروز یکشنبه؛ ۲۷ مهر بازار بورس تهران با افزایش عرضه و فشار فروش بر عمده نمادهای بزرگ و کوچک آغاز بکار کرد.
در گروه محصولات شیمیایی نماد فارس در محدوده صفر تابلو با نوسانات مثبت دنبال میشود. شپلی نیز با صف خرید آغاز بکار کرد.
در گروه فلزات اساسی نماد فولاد در قیمت ۱۶۴۸ تومان افت ۳ درصد دارد و نماد فملی با افت ۴ درصد مواجه است. ذوب در قیمت ۵۵۳ تومان در حال داد و ستد است.
به گزارش ایران جیب، در گروه بانکیها نماد وبصادر در حوالی ۴۲۰ تومان قرار دارد. وبملت در قیمت ۵۷۲ تومان با افت حداکثری قیمت مواجه است. وتجارت، وپاسار و سایر نمادها منفی و پر عرضه هستند.
گروه خودروییها دو نماد لیدر این گروه خودرو و خساپا با افزایش عرضه و فشار فروش صفهای میلیاردی در کف قیمت روزانه تشکیل داده اند. خودرو بیش از ۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون سهم صف فروش دارد.
برترین صف های خرید در پیش گشایش بازار
برترین صف های فروش در پیش گشایش بازار