سلامت قلبتان را با رژیم غذایی مناسب تضمین کنید
در بیماریهای قلبی و عروقی، عروق خونی تنگ یا مسدود میشوند بنابراین حمله قلبی، درد قفسه سینه و سکته مغزی برای فرد رخ میدهد؛ رژیم غذایی مناسب نقش موثری در درمان بیماریهای قلبی و عروقی دارد؛ در این مطلب طرز تهیه چند غذای مفید برای بیماران قلبی را بیان میکنیم.
مصرف پیتزای مرغ با سیبزمینی شیرین و سالاد کلم بروکلی با زنجبیل و گوشت تاثیر چشمگیری در سلامت قلب دارد.
مواد لازم برای تهیه پیتزای مرغ با سیبزمینی شیرین
خمیر پیتزا یک عدد بزرگ
پوره سیب زمینی شیرین یک فنجان
پنیر موزارلا کم چرب نصف فنجان
سینه مرغ پخته و خرد شده یک عدد
پیاز قرمز نگینی شده یکچهارم فنجان
فلفل دلمه قرمز نگینی شده یک عدد
طرز تهیه پیتزای مرغ با سیبزمینی شیرین
-فر را روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا گرم شود.
-پوره سیبزمینی شیرین را روی خمیر پیتزا پهن کنید.
روی پوره سیبزمینی شیرین را با پنیر، پیاز نگینی شده، فلفل دلمهای و مرغ خرد شده بپوشانید.
پیتزا را ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر آن کاملاً طلایی شود.
پیتزا را از فر درآورید و پس از خنک شدن آن را میل کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد کلمبروکلی با زنجبیل و گوشت
فیله گوشت ۲۵۰ گرم
روغن کنجد ۲ قاشق چایخوری
سیر خرد شده ۲ حبه
زنجبیل تازه ورقه شده یک قاشق غذاخوری
کلمبروکلی چهار فنجان
فلفلدلمهای قرمز خرد شده یک عدد
سس سویا یک قاشق غذاخوری
آب گوشت ۵۰ میلی لیتر (یک چهارم فنجان)
سبزیجات سبز دلخواه چهار فنجان
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری
کنجد نصف قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد کلمبروکلی با زنجبیل و گوشت
-چربی فیله را کاملاً جدا و آن را به تکههای کوچک تقسیم کنید.
-یک قاشق چایخوری روغن کنجد را در یک ماهیتابه بریزید تا گرم شود.
-گوشت، سیر، زنجبیل و نمک را داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه آنها را سرخ کنید.
-اگر دوست دارید گوشت کاملاً پخته شود باید بگذارید مدت زمان بیشتری روی شعله بماند.
-مواد را داخل ظرفی دیگر بریزید و دوباره ماهیتابه را روی شعله قرار دهید.
-بقیه روغن را در ماهیتابه بریزید و کلمبروکلی، فلفلدلمهای خرد شده، آب گوشت و سس سویا را به آن اضافه کنید؛ در ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا مواد پخته شوند.
-گوشت را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند؛ سبزیجات سبز را داخل ظرف بریزید و روی آن را با مواد پخته شده بپوشانید سپس سرکه را روی مواد بریزید؛ گشنیز خرد شده و کنجد را روی غذا بپاشید و آن را میل کنید