سرانه تولید گوشت قرمز کاهش و تخم مرغ افزایش یافت

مرکز آمار ایران اعلام کرد که در سال ۱۳۹۵ متوسط تولید گوشت قرمز۱۰ کیلو، شیر ۱۲۱، گوشتِ مرغ ۲۶ و تخم مرغ ۱۲ کیلو در سال برای هر فرد ایرانی بوده است.
به گزارش بازتاب به نقل از مرکز آمار ایران، متوسط تولید گوشت قرمز۱۰ کیلوگرم، شیر ۱۲۱، گوشتِ مرغ ۲۶ و تخم مرغ ۱۲ کیلوگرم در سال برای هر فرد ایرانی بوده است.
به طور متوسط در سال ۱۳۸۵، برای هر ایرانی، ۱۲ کیلو گوشت قرمز، ۱۱۰ کیلو شیر، ۱۹ کیلو گوشت مرغ و ۱۰ کیلو تخم مرغ تولید شده است که در سال ۱۳۹۵، به ۱۰ کیلو گوشت قرمز، ۱۲۱ کیلو شیر، ۲۶ کیلو گوشت مرغ و ۱۲ کیلو تخم مرغ در سال رسیده است.
براساس آخرین سالنامه آماری کشور، میزان تولید گوشت قرمز کشور در سال ۱۳۹۵، نسبت به ۱۳۸۵، حدود یک درصد کاهش، میزان تولید شیر کشور در سال ۱۳۹۵، نسبت به سال ۱۳۸۵، ۲۵ درصد افزایش، میزان تولید گوشت مرغ در سال ۱۳۹۵، نسبت به سال ۱۳۸۵، ۵۲ درصد افزایش و میزان تولید تخم مرغ در سال ۱۳۹۵، نسبت به سال ۱۳۸۵، ۳۹ درصد افزایش یافته است.
به طور متوسط در سال ۱۳۸۵، برای هر ایرانی، ۱۲ کیلو گوشت قرمز، ۱۱۰ کیلو شیر، ۱۹ کیلو گوشت مرغ و ۱۰ کیلو تخم مرغ تولید شده است که در سال ۱۳۹۵، به ۱۰ کیلو گوشت قرمز، ۱۲۱ کیلو شیر، ۲۶ کیلو گوشت مرغ و ۱۲ کیلو تخم مرغ در سال رسیده است.
در استان ایلام بهازای هر شهروند ایلامی ۲۹ کیلو گوشت قرمز، بهازای هر شهروند قزوینی ۳۸۹ کیلو شیر، بهازای هر شهروند گلستانی ۸۸ کیلو گوشت مرغ و بهازای هر شهروند قزوینی ۵۷ کیلو تخم مرغ تولید شده است که این استانها در کالاهای مذکور بیشترین تولید را بهازای هر نفر جمعیت خود دارا بودهاند.