سبزی که 3 برابر پرتغال ویتامین c دارد

  • آرشیو
  • یکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳ ۲۰:۱۷
    کد خبر :1117111
جعفری

پرتقال به‌خاطر میزان بالای ویتامین C خود شناخته شده است و این ویژگی باعث محبوبیت آن در میان مصرف‌کنندگان شده است.

با این حال، یک گیاه دیگر وجود دارد که میزان ویتامین C آن از پرتقال هم بیشتر است. این گیاه، که سه برابر پرتقال ویتامین C دارد، جعفری است.

جعفری علاوه بر ویتامین C، منابع غنی دیگری از جمله آهن و کلسیم دارد و از خواص فراوانی برخوردار است. این سبزی پرمصرف در آشپزخانه‌ها، به‌ویژه در رژیم‌های غذایی سالم، جایگاه ویژه‌ای دارد. در ادامه، به برخی از مهم‌ترین خواص جعفری اشاره می‌کنیم:

  • جعفری دارای سه برابر ویتامین C بیشتر از پرتقال و دو برابر آهن بیشتر از اسفناج است.
  • این گیاه به تنظیم هورمون‌های زنانه کمک می‌کند.
  • جعفری منبع غنی ویتامین A و فولات است.
  • روغن فرار موجود در آن می‌تواند از تشکیل تومور به‌ویژه در ریه جلوگیری کند.
  • این روغن همچنین می‌تواند مواد سرطان‌زای موجود در دود سیگار و دود زغال را خنثی کند.
  • فولیک اسید موجود در جعفری، خطر بروز سرطان‌های روده بزرگ و گردن رحم را کاهش می‌دهد.
  • ترکیبات آنتی‌اکسیدانی موجود در جعفری با مولکول‌های حاوی اکسیژن ترکیب شده و از آسیب به سلول‌ها جلوگیری می‌کند.
  • فولیک اسید موجود در جعفری برای حفظ سلامت قلب و عروق ضروری است.
  • مصرف کم ویتامین C در رژیم غذایی می‌تواند خطر ابتلا به آرتریت روماتوئید را سه برابر کند.
  • جعفری بوی بد دهان را از بین می‌برد.
  • به دلیل خاصیت ادرارآوری، جعفری در کاهش وزن مؤثر است.
  • این گیاه به تصفیه کلیه‌ها کمک می‌کند.
  • جعفری به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند.
  • دم‌کرده جعفری می‌تواند خشکی عضلات و درد مفاصل را کاهش دهد.
  • این دم‌کرده همچنین به منظم شدن دوره قاعدگی و کاهش علائم پیش از قاعدگی کمک می‌کند.
  • جعفری به کاهش استرس کمک می‌کند.
  • کلسیم موجود در آن باعث تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود.

جعفری یک منبع طبیعی و مفید از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که می‌تواند به تقویت سلامت عمومی بدن کمک کند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید