ساماندهی کودکان کار و خیابان اتباع بیگانه اولویت وزارت کشور
معاون مشارکت های اجتماعی وزارت کشور گفت:اولویت وزارت کشور ساماندهی کودکان کارو خیابان از جمله کودکان کار دارای تابعیت کشورهای دیگر است.
کمال اکبری در دومین جلسه شبکه مدیران کل مشارکتهای مردمی سازمان های حاکمیتی و سازمان های مردم نهاد که صبح امروز در محل وزارت کشور برگزار شد با بیان اینکه در آستانه ایام مشارکتهای اجتماعی و سازمان های مردم نهاد قرار داریم، اظهارکرد: مشارکت های اجتماعی در کشور یکی از مهمترین اقداماتی است که می توان از آن طریق بسیاری از موضوعات مهم اجتماعی را به سامان رساند.
وی ادامه داد: تاکید مقام معظم رهبری هم بر این موضوع است که از ظرفیتهای مردمی در تمامی موضوعات اجتماعی کشور استفاده شود و سال هاست که ظرفیت های مردمی خوبی ایجاد شده است و سازمان های مردم نهاد قدرتمندی با دغدغه های جدی به وجود آمده اند که میتوانند نشاط و امید اجتماعی را افزون و در کاهش و کنترل آسیبها به دستگاههای حاکمیتی کمک کنند.
معاون مشارکت های اجتماعی وزارت کشور افزود: موضوعات مهمی در حوزه آسیب های اجتماعی در سال های گذشته و به ویژه ماه های اخیر شاهد بودیم که در دولت هم به صورت جدی مورد بررسی قرار گرفته که چگونه ایفای نقش سازمان های مردم نهاد را گستردهتر، منظم تر و بهینه تر کنیم. این امر در دستور کار است و اولویت نیز بر موضوع کودکان خیابان و کار قرار دارد.
به گفته وی، بناست طرح های مناسب در این زمینه از طریق وزارت کشور مورد حمایت قرار گیرد و دستگاه های مختلف نیز نقش خود را در این حوزه ایفا کنند.همچنین اولویت وزارت کشور نیز ساماندهی کودکان کار و خیابان از جمله کودکان کاری است که تابعیت کشورهای دیگر را دارند.
اکبری در پایان گفت:سازمان های مردم نهاد بسیاری در این زمینه فعال بودند و طرح هایی نیز در این زمینه ارایه شده است که امیدواریم با هم افزایی، این طرح ها عملیاتی شود.همچنین مهمترین نکته این است که انقلاب اسلامی محصول حضور اقشار مختلف مردم است و امیدواریم با حضور مردم در قالب های تشکل های مختلف به اهداف نظام جمهوری اسلامی و انقلاب برسیم.
به گزارش ایسنا، سازمان های مردم نهاد و دستگاه های مختلف در این جلسه به گفت و گو و بیان مشکلات و پیشنهاداتی در حوزه کودکان کار و خیابان پرداختند و به مشکلات کودکان کارو خیابان در حوزه آموزش و پرورش، ساماندهی کودکان کار حاشیه نشین،کنترل جمعیت این افراد، تعیین متولی مشخص برای امور کودکان کاروخیابان، تربیت این کودکان توسط مراجع ذی صلاح به جز خانواده، کنترل ویزای آنان و…اشاره کردند.