ریزش ۲ درصدی شاخص بورس در آغاز هفته

    کد خبر :1140844
ریزش ۲ درصدی شاخص بورس

شاخص کل بورس تهران امروز (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) با افت ۶۲ هزار واحدی معادل ۱.۹۵ درصد کاهش یافت و به سطح ۳ میلیون و ۱۱۷ هزار واحد رسید. شاخص هم‌وزن نیز ۱۰ هزار و ۸۷۶ واحد افت کرد و در عدد ۹۳۳ هزار و ۷۲۰ واحد ایستاد.

در جریان معاملات امروز، ۶۳۸ هزار دادوستد به ارزش حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان انجام شد. از میان نمادهای بورسی، فارس، فولاد و وبملت بیشترین فشار منفی را بر شاخص وارد کردند؛ نمادهای پرتراکنش نیز شامل خودرو، وبصادر و وتجارت بودند.

شاخص فرابورس نیز با کاهش ۲۵۶ واحد به عدد ۲۶ هزار و ۸۷۱ واحد رسید. در این بازار ۳۶۱ هزار معامله به ارزش ۱۵۴ هزار میلیارد تومان انجام شد. مارون، آریا و ومپنا بیشترین اثر منفی را بر فرابورس داشتند و مهرمام، وپایا و کانسار در صدر معاملات قرار گرفتند.

بورس تهران که پس از آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان روند صعودی گرفته بود و برای نخستین بار به کانال ۳ میلیون واحد وارد شده بود، حالا بار دیگر با نوسانات کاهشی روبه‌رو شده است. با وجود این، کارشناسان معتقدند در صورت بهبود شرایط سیاسی و تصویب لوایح مهم مالی، بازار سرمایه می‌تواند از فضای شفاف‌تر و کم‌ریسک‌تری برخوردار شود.

تحلیلگران همچنان بر این باورند که بنیاد بازار مناسب است، اما عواملی چون بی‌اعتمادی سهامداران، کمبود نقدینگی و نوسان‌گیری‌های کوتاه‌مدت مانع رشد پایدار آن شده‌اند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید