روز خوب صندوق های طلا در بورس

    کد خبر :1165883
روز خوب صندوق های طلا در بورس

شاخص کل بورس تهران در حالی امروز با افت ۲۰ هزار واحدی به کار خود پایان داد که در این میان صندوق‌های طلا با روند مثبت بازگشایی شدند.

در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه، بیش از ۱۹ میلیارد و ۲۴۴ میلیون سهم و حق تقدم به ارزشی بالغ بر ۹ هزار میلیارد تومان در بیش از ۳۲۸ هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۲۰ هزار و ۵۸ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۵۲۴ هزار و ۲۱۵ واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی پارسان، نوری و فولاد شد و در مقابل نمادهای شستا، فارس و شپنا با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۴میلیارد و ۶۴۲میلیون ورقه به ارزش ۳۴هزار و ۴۱۷میلیارد تومان در ۱۳۳هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۶۱واحد افت کرد و در ارتفاع ۲۳هزار و ۶۵۷واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی مارو، کگهر و حسینا شد و در مقابل نمادهای معاملاتی فزر، بپاس و شرانل بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

این گزارش می‌افزاید: با وجود افت شاخص بور سو شرایط کلی منفی در بازار سهام، امروز صندوق‌های سرمایه‌گذاری طلا با استقبال نسبی سرمایه‌گذاران روبه‌رو شدند و با رشد مثبت بازگشایی شدند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید