رد رشوه 14 میلیونی توسط مأمور وظیفهشناس مراوه تپهای

فرمانده انتظامی استان گلستان گفت: مأمور وظیفهشناس انتظامی شهرستان مراوه تپه در شرق گلستان رشوه ۱۴ میلیون و ۵۳۰ هزار ریالی قاچاقچی مواد مخدر را رد کرد.
به گزارش ایسنا، سردار «علیاکبر جاویدان» اظهار کرد: روز گذشته مأموران انتظامی شهرستان مراوه تپه در راستای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی موفق به شناسایی و دستگیری عامل توزیع مواد مخدر در بخش گلیداغ این شهرستان شدند.
وی با اشاره به اینکه در این عملیات بیش از ۲ کیلوگرم تریاک در بازرسی از خودرو متهم کشف شد، افزود: در این راستا راننده خودرو برای تطمیع مأموران و فرار از مجازات قانونی به مأمور انتظامی پیشنهاد ۱۴ میلیون و ۵۳۰ هزار ریال رشوه را کرد که با امتناع مأمور وظیفهشناس روبه رو شد.
فرمانده انتظامی گلستان تصریح کرد: متهم پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.