دلیل فوت نکردن غذا و نوشیدنی داغ

    کد خبر :971012
دلیل فوت نکردن غذا و نوشیدنی داغ

طبق تحقیقات پزشکان هوای دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن مرکب شده است، هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به دی اکسید کربن می‌شود.

هنگام فوت کردن به غذا دی اکسید کربن با غذا مخلوط و موجب تولید ماده مضر برای بدن می‌شود.

این ماده با خون ترکیب شده و عامل بیماری‌های پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه می‌شود و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید

eRasaaneh_Trustseal(۷۹۳۳۰, false); now = new Date(); var head = document.getElementsByTagName("head")[0]; var script = document.createElement("script"); script.type = "text/javascript"; script.async = true; var script_address = 'https://tavos.net/services/banner/loader.min.js'; script.src = script_address + '?v=' + now.getFullYear().toString() + now.getMonth() + now.getDate() + now.getHours() ; head.appendChild(script); (function(){ var head = document.getElementsByTagName("head")[0]; var script = document.createElement("script"); script.type = "text/javascript"; script.async = true; script.setAttribute('TavosToken','QYhlE4AR-gisj-yFpr-FgyFvjWqWiF6GML8w'); script.setAttribute('TavosWidget','tavos_videos_native'); script.id = 'tavos_videos_native_script'; var script_address = 'https://tdn.tavos.net/services/smootube/loader.js'; script.src = script_address + '?v=' + now.getFullYear().toString() + now.getMonth() + now.getDate() + now.getHours() ; head.appendChild(script); })();