دستگاههای کوچککننده بینی تاثیری بر زیبایی بینی ندارند
رئیس انجمن راینولوژی درخصوص دستگاههایی که برای کوچکسازی بینی استفاده میشود، گفت: بینی از یک ساختار خاص برخوردار است و نمیتوان با تحت فشار قرار دادن غضروف، سایز بینی را تغییر داد.
دکتر بیژن نقیب زاده در حاشیه کنگره بینالمللی راینولوژی در جمع خبرنگاران گفت: یکی از مباحثی که در این کنگره مورد بحث قرار میگیرد موضوع بینی هایی است که استخوان آن ها کوتاه است که در افرادی که از نژاد زرد هستند بیشتر مشاهده شده که این بینی ها مانند بینی افراد معمولی نیستند و نمیتوان به راحتی بر روی آن ها جراحی انجام داد.
وی افزود: اصولا سعی می کنیم از انجام اعمال جراحی بر روی این بینی ها پرهیز کنیم و با تقویت ساختار بینی و اضافه کردن بافت، آن ها را ترمیم کنیم.
رئیس انجمن راینولوژی تصریح کرد: بروز این عارضه معمولا به صورت نژادی و مادرزادی است، همچنین ضرباتی که به صورت وارد می شود میتواند باعث بروز این مشکل شود.
این متخصص گوش، حلق و بینی گفت: به این بینی ها نمیتوان به صورت یک موضوع غیرطبیعی نگاه کرد بلکه این موضوع در سطح جامعه مشاهده می شود.
نقیب زاده گفت: تمام افراد جامعه تمایل دارند که از زیبایی ظاهری برخوردار باشند، و در مواقعی ممکن است اگر جلوی افراد گرفته شود، فرد متقاضی با مراجعه به مراکز غیرمجاز اقدام به انجام اعمال زیبایی کند. ما افراد را به انجام جراحی زیبایی تشویق نمیکنیم اما بهتر است اگر قرار است فردی جراحی زیبایی انجام دهد عوارض آن را به وی گوشزد کنیم.
رییس انجمن راینولوژی ایران ادامه داد: ممانعتی برای انجام عمل زیبایی وجود ندارد مگر اینکه انجام جراحی برای فرد از لحاظ پزشکی ممنوع شده باشد.
به گزارش مهر، این متخصص گوش و حلق و بینی افزود: برخی دستگاه ها برای کوچک سازی بینی استفاده می شود اما بینی از یک ساختار خاص برخوردار بوده و نمی توان با تحت فشار قرار دادن غضروف بینی و فشار خارجی، سایز بینی را تغییر داد و استفاده از این دستگاه ها توصیه نمی شود زیرا تغییراتی که با این دستگاه ها به وجود می آیند پایدار نخواهد بود.