در چارچوب فعلی باید محکمتر بود

    کد خبر :23400

اختتامیه سومین دوره جایزه فرشته همراه با اهدای جوایز برگزیدگان و بزرگداشت علیرضا رمضانی در شهرکتاب فرشته برگزار شد.

به گزارش ایلنا، سیدصالح بهشتی (مدیر مجموعه شهرکتاب فرشته) درباره چگونگی شکل‌گیری این جایزه گفت: هنگامی که شهرکتاب راه‌اندازی شد؛ آرزوی ما این بود که تنها شهر کتابی باشیم که بیشترین اتفاقات فرهنگی هنری در آن برگزار شود و همین شد که در سه سال اخیر شاهد برگزاری بیش از 400 برنامه در حوزه‌های مخالف فرهنگی بودیم.

وی در ادامه گفت: جنس جایزه فرشته متفاوت با این رویدادهایی بود که در شهرکتاب برگزار شد و علت این تفاوت این هست که این جایزه توسط شهرکتاب فرشته متولد شد و همه ما بدون هیچ چشم داشتی به تولد آن کمک کردیم. اتفاقی که مهم‌ترین هدفش ایجاد پل ارتباطی میان جوانان مستعد و علاقمند با حوزه ادبیات بود.

اوژن حقیقی دبیر سومین دوره جایزه فرشته گزارش دبیرخانه را قرائت کرد و گفت: جایزه فرشته با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و حمایت از نویسندگان و هنرمندان جوان و با استعداد از شهریور 1393 در شهرکتاب فرشته آغاز به کار کرد و هدف اصلی آن حمایت از جوانان مستعد در حوزه فرهنگ و هنر است.

لیلی گلستان نیز گفت:47 سال است که مترجم هستم و در 27 سالگی کتاب زندگی و دیگر هیچ را ترجمه کردم. در تمام مدت فعالیتم در این عرصه با 5 ناشر بیشتر کار نکردم و بیشترین کتاب‌های من را نشر مرکز منتشر کرد. گاهی با خود فکر می‌کردم کمی انعطاف داشتن و کمتر سختگیر بودن بهتر است اما اواخر به این نتجیه رسیدم که در فضای کنونی اینگونه چارچوب‌ها هر قدر که محکمتر باشند بهتر است.

احمد مسجدجامعی نیز گفت: زمانی که وزیر ارشاد بودم فکر می‌کردم نسلی از جوانان که کار اولی هستند دسترسی به نشر ندارند و نگرانیم این بود که کارهایشان به جایی نرسد.

وی در ادامه گفت: کاری که دوستان در شهرکتاب انجام می‌دهند و انتظار می‌رود که شبکه شهرکتاب به صورت کلی پیگیری کند کمک هر چه بیشتر به عرضه کتاب‌های نویسندگان اول است و جا دارد که در همین جا از دست‌اندرکاران این اتفاق هنری و البته  داوران محترم این جایزه قدردانی کنم.

در پایان مراسم لیلی گلستان، فریبا وفی و احمد پوری برای اهدای جوایز نفرات اول تا سوم سه بخش جایزه فرشته روی سن حضور یافتند. فریبا وفی نام مرضیه نجف‌پور را قرائت نمود که جایگاه سوم را به خود اختصاص داده بود، نفر دوم، مرتضی فرجی که احمد پوری نامش را خواند و درنهایت برنده این جایزه و نفر اول با قرائت لیلی گلستان پگاه ارشدی‌فر معرفی شد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید