درگیری مرگبار پدر و پسر به خاطر تغییر خانه

    کد خبر :1140789
درگیری مرگبار پدر و پسر به خاطر تغییر خانه

مردی که به دلیل اختلاف با پسرش بر سر تعویض خانه، او را به قتل رسانده بود، با رضایت بدون قید و شرط همسرش، به یک سال و نیم زندان محکوم شد.

در مهرماه ۱۴۰۳، گزارش یک نزاع خانوادگی منجر به قتل به پلیس اعلام شد. مأموران با حضور در محل دریافتند که مشاجره میان پدر ۴۸ ساله و پسر ۲۰ ساله‌اش به درگیری کشیده و پدر با چاقو فرزندش را مجروح کرده است. پسر جوان پس از انتقال به بیمارستان، به دلیل شدت جراحات جان باخت.

پدر پس از بازداشت، به قتل اعتراف کرد. مادر مقتول درباره ماجرا گفت: «چند ماه قبل خانه جدیدی خریده بودیم اما پسرم از این تصمیم ناراضی بود و مدام اصرار داشت خانه را بفروشیم و به محله دیگری برویم. روز حادثه من برای کمک به برادرم رفته بودم. وقتی برگشتم، دیدم دوباره بین همسرم و پسرم مشاجره درگرفته است. با وجود تلاش برای آرام‌کردن‌شان، بی‌فایده بود. پسرم تهدید کرد که اگر خانه عوض نشود، برای همیشه می‌رود. او چاقویی را برداشت و به سمت در رفت. همسرم که می‌خواست مانع رفتنش شود، در یک لحظه عصبانیت چاقو را از دست او گرفت و به او ضربه زد.»

پس از تکمیل تحقیقات، پرونده به شعبه ۵ دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد. پیش از آغاز محاکمه، مادر مقتول به عنوان تنها ولی‌دم، رضایت بی‌قید و شرط خود را اعلام کرد. متهم نیز به اتهام جنبه عمومی جرم محاکمه شد.

او در دادگاه گفت: «پسرم هر روز بر سر تغییر خانه با من بحث می‌کرد. شب حادثه می‌خواست از خانه برود. برای جلوگیری از بیرون رفتنش جلوی در ایستادم اما با لگد به در می‌کوبید. در اوج عصبانیت کنترل خود را از دست دادم و چاقویی که خودش دست داشت را گرفتم و ضربه‌ای زدم. اصلاً قصد کشتن او را نداشتم و وقتی افتاد، تازه متوجه کارم شدم و پشیمان شدم.»

در پایان، قضات با توجه به مدارک پرونده و رضایت ولی‌دم، او را به یک سال و نیم حبس تعزیری با احتساب دوران بازداشت محکوم کردند.

روزنامه ایران

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید