درآمد ۱/۲ میلیارد دلاری گردشگری سلامت در سال گذشته

    کد خبر :214615

پناهی با بیان‌ اینکه حوزه گردشگری سلامت در سال گذشته درآمد 1/2میلیارد دلاری به همراه داشته است، گفت: در شرایط کنونی تنها ۲۰۰ بیمارستان مجهز به بخش IPD هستند.

محمد پناهی با یادآوری اینکه سال گذشته حوزه گردشگری سلامت درآمدی حدود 2/1 میلیارد دلار برای کشور به همراه داشته است، گفت: حوزه گردشگری سلامت می‌تواند یکی از مهم‌ترین راه‌های تامین منابع مالی به ویژه در بخش سلامت باشد، در حالی که وجود دلالان مانع از تحقق این مهم شده است.

نایب رئیس انجمن گردشگری سلامت کشور، ادامه داد: دلالان فعال در حوزه گردشگری سلامت در پی جابجایی غیر اصولی بیماران خارجی از کشورهای مبداء، مشکلات عدیده‌ای را در این بخش ایجاد کرده‌اند، تاجایی که این آسیب به یکی از نگرانی‌های نظام سلامت تبدیل شده است.

وی یادآورشد: هم‌اکنون چه مسئولان فعال در بخش‌های حاکمیتی و چه فعالان بخش خصوصی حوزه گردشگری سلامت باید به این سمت حرکت کنند که تعداد سازمان‌های مردم نهاد فعال در این بخش را افزایش دهند، چرا که این حوزه تنها در انحصار برخی قرار گرفته و این در حالی است که، این یک موضوع بین‌بخشی است.

دبیر اسبق شورای راهبری گردشگری سلامت کشور تصریح کرد: رونق حوزه گردشگری سلامت در گروی برگزاری دوره‌های آموزش‌ تخصصی به‌ویژه در زمینه ارائه خدمات اقامتی است، ضمن اینکه باید تعداد بیمارستان‌های دارای بخش IPD که یکی از گام‌های اثرگذار وزارت بهداشت در جهت ساماندهی حوزه گردشگری سلامت بوده، افزایش یابد.

پناهی تاکید کرد: هم‌اکنون 200 بیمارستان کشور دارای بخش IPD هستند که در آنها تعدادی مترجم و پزشکانی از تخصص‌های مختلف مستقر شده‌اند، ضمن اینکه اسامی بیمارانی که به این بخش‌ها مراجعه می‌کنند در سایت وزارت بهداشت ثبت می‌شود که این امر رصد روند درمان آنها را تسهیل می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: آژانس‌های ارائه خدمات سفر که تمایل دارند در بخش حوزه سلامت فعالیت کنند، باید دارای مجوز بند ب باشند تا بتوانند در زمینه انتقال بیماران خارجی فعالیت کنند، ضمن اینکه لازم است دوره‌های آموزش تخصصی در این زمینه را سپری کنند، کما اینکه به تازگی وزارت بهداشت نیز بخشنامه‌ای مبنی بر اینکه تنها شرکت‌های دارای بند ب می‌توانند در حوزه گردشگری سلامت فعالیت داشته باشند ابلاغ شده است که گام موثری در جهت ارتقای این حوزه خواهد بود.

نایب رئیس انجمن گردشگری سلامت کشور، در بیان مشکلاتی که در پی ارائه خدمات آژانس‌های غیرمتخصص به بیماران خارجی ایجاد می‌شود، تصریح کرد: عدم تکریم به بیماران و ایجاد شرایطی برای فعالیت افراد سودجو فاقد آگاهی و اشراف بر نحوه ارائه خدمات درمانی مطابق با آنچه در پرونده بیماران قید شده، از کمترین آسیب‌های ناشی از فعالیت آژانس‌های فاقد مجوز بند ب است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید