حمایت دسته جمعی از هنجارشکن یعنی شکلگیری ناامنی و بینظمی و اخلال در نظم اجتماعی
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: همان طور که آزادی مشروع در قانون اساسی و قوانین بالادستی و عادی برای شهروندان ایرانی تعریف شده است به همان صورت هم تکلیف اخلاگران و هنجارشکنان نظم و امنیت عمومی نیز مشخص شده است و نباید به مجریان این قوانین خرده گرفت.
حجتالاسلام احد آزادیخواه در گفتوگو با ایسنا، گفت: وقتی دختری در ملاءعام کشف حجاب میکند اصل ۴۰ قانون اساسی را زیر پا گذاشته و مرتکب عمل خلاف میشود که البته نباید با سکوت مجریان قانون روبرو شود.
وی متذکر شد: در تمام کشورهای دنیا پلیس مسئول اجرای قانون و برخورد با قانونشکنان است که اگر به این وظیفه قانونی خود عمل نکند به آزادی، حدود و اختیار دیگران لطمه وارد کرده است. اینکه قوانین یک کشوری برای برهم زنندگان امنیت عمومی، اخلالگران نظم اجتماعی و هنجارشکنان «مجازات» تعیین کرده است به هیچ وجه با «آزادی» مردم تعارض ندارد. در ایران نیز چند دختر بر خلاف قانون اساسی و قوانین عادی به حریم دیگر شهروندان تعرض کردند و اقدام به موقع پلیس که قاعدتا مطالبه قانون و شهروندان بود، اقدام قابل تقدیری بود.
به گفته سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس، حمایت دسته جمعی از هنجارشکن یعنی شکلگیری ناامنی و بینظمی و اخلال در نظم اجتماعی که موجب تعمیق خلاف قانون و شیوع آن در جامعه میشود.
آزادیخواه ادامه داد: اگر فردی در خیابان به صراحت مرتکب خلاف قانون شود و عدهای از مردم دورش جمع شوند و موجب تشدید ترافیک شوند، مرتکب خلاف ثانوی شده و وزارت کشور طبق اصل ۲۷ قانون اساسی باید با فرد و افراد متخلف برخورد قاطع کند.
این عضو مجمع روحانیون مجلس شورای اسلامی با تبیین علل شکلگیری چنین رفتار ساختارشکنانهای، گفت: بایدها و نبایدها توسط دستگاهها و نهادهای فرهنگی به درستی تبلیغ و ترویج نشده است. بایدها و نبایدهای فرهنگی و اجتماعی از دوره مهد کودک تا پایان دانشگاه مطابق آموزههای اسلامی باید به فرزندانمان آموزش داده شود تا شهروندان ایرانی با این آموزهها از پایه خو بگیرند.
وی متذکر شد: البته تفکر سکولار و حضور مدیران سکولار در دستگاههای اجرایی به هیچ وجه با آموزههای دینی همخوانی ندارد بنابراین برای نهادینه کردن این آموزهها به ویژه در حوزه حجاب، کار باید به دست مدیرانی سپرده شود که نگرش سکولادر نداشته باشند.