حرکت بانک صادرات ایران به سوی بانکداری هوشمند و دیجیتال

    کد خبر :1130168
مراسم مدیرعامل صادرات

محسن سیفی، مدیرعامل بانک صادرات ایران، بر ضرورت تحول اساسی در حوزه بانکداری دیجیتال تأکید کرد و گفت: «حرکت به سمت بانکداری مدرن و هوشمند، مستلزم اصلاحات ساختاری و سرمایه‌گذاری در فناوری‌های نوین است. بانک صادرات ایران نیز در راستای تحقق این اهداف، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در بانکداری هوشمند انجام می‌دهد.»

به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران، سیفی در مراسم چهارمین سالگرد تأسیس هلدینگ فناوری و نوآوری صاد، در جمع مدیران و متخصصان صنعت بانکداری الکترونیک، اظهار داشت: «مدرن‌سازی و هوشمندسازی نظام بانکی بدون ایجاد تغییرات اساسی و به‌کارگیری زیرساخت‌های لازم امکان‌پذیر نیست. ابزارهای فناوری اطلاعات باید توسط شرکت‌های تخصصی تأمین شوند و در اختیار بانک‌ها قرار گیرند تا بتوانیم در اکوسیستم بانکداری و مالی رقابت‌پذیر باقی بمانیم.»

وی با اشاره به دستاوردهای بانک صادرات ایران در ۱۸ ماه گذشته، از جمله اصلاح ساختارهای مالی، کسب سود عملیاتی، افزایش سرمایه و بهبود شاخص کفایت سرمایه، افزود: «بانک صادرات ایران با شتاب در حال گذار از بانکداری سنتی به بانکداری دیجیتال است و این مسیر بدون اصلاحات بنیادین در ساختار فناوری اطلاعات و تقویت زیرساخت‌های بانکی قابل تحقق نخواهد بود.»

تحولات جهانی در بانکداری و اهمیت تطبیق با فناوری‌های نوین

سیفی با تأکید بر تغییر مدل‌های بانکداری در سطح بین‌المللی اظهار داشت: «در عصر انقلاب دیجیتال و سرعت فزاینده توسعه فناوری، نظام بانکی نیز باید متناسب با این تغییرات تحول یابد. در حالی که در گذشته، فاصله بین نوآوری‌ها طولانی بود، امروزه در هر ساعت فناوری‌های جدیدی متولد می‌شوند. در چنین شرایطی، بانکداری سنتی دیگر توان رقابت با بانکداری مدرن را نخواهد داشت.»

مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنین به گستردگی مشتریان این بانک اشاره کرد و گفت: «بانک صادرات ایران با بیش از چهل میلیون مشتری که به‌طور مستمر از خدمات بانکی استفاده می‌کنند، نقشی کلیدی در نظام مالی کشور دارد. توسعه زیرساخت‌های بانک، افزایش ظرفیت تراکنش‌ها و جلب رضایت مشتریان از اولویت‌های ما در سال گذشته بوده است.»

وی افزود: «تحول در بانک صادرات ایران نه‌تنها شامل تغییرات فناورانه، بلکه نیازمند تغییر در مدل کسب‌وکار و فرهنگ سازمانی است. این تغییرات برای بیش از ۶۶ هزار نفر از کارکنان و بازنشستگان بانک ضروری بوده و به‌ویژه در مقایسه با بانک‌های کوچک‌تر، نیازمند سرعت بیشتری در گذار از بانکداری سنتی به دیجیتال هستیم. در این مسیر، بانکداری مدرن هیچ‌گونه انعطاف‌پذیری نسبت به روش‌های قدیمی ندارد و شبکه بانکی باید خود را با این شرایط وفق دهد.»

رقابت آینده: اکوسیستم‌های بانکداری هوشمند

سیفی با اشاره به حرکت نظام بانکی به سمت بانکداری دیجیتال گفت: «در آینده نزدیک، دیگر بانک‌ها مستقیماً با یکدیگر رقابت نخواهند کرد، بلکه اکوسیستم‌های بانکداری هستند که قابلیت رقابت خواهند داشت. فناوری‌های نوین بستری را فراهم می‌کنند که در پنج سال آینده، شرکت‌های بزرگ فناوری اطلاعات وارد عرصه خدمات مالی شوند و بانکداری تنها یکی از خدماتی باشد که ارائه می‌دهند.»

وی افزود: «از منظر مشتریان، هر سیستمی که بتواند نیازهای بیشتری را پوشش دهد، مقبولیت بیشتری خواهد داشت. بنابراین، برای پاسخ‌گویی به نیازهای آینده مشتریان و توسعه فعالیت‌های بانکی، لازم است فرهنگ‌سازی در ارکان نظام بانکی تقویت شود.»

مدیرعامل بانک صادرات ایران در پایان، هدف از تأسیس هلدینگ صاد را فراهم‌سازی بستری برای ارائه خدمات بانکی مطلوب‌تر عنوان کرد و افزود: «سیاست‌گذاران پولی و بانکی کشور، آینده اقتصاد ایران را در فناوری‌های نوین مالی می‌بینند و سرمایه‌گذاری در این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است. از این‌رو، انتظار می‌رود که دانش لازم در این حوزه تولید و در اختیار بانک‌ها قرار گیرد تا بتوانیم آینده‌ای پویاتر برای بانکداری کشور رقم بزنیم.»

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید