جزییاتی از اعزام فرهنگیان به خارج از کشور
رئیس مرکز امور بینالملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش جزئیات اعزام نیروی انسانی به خارج از کشور را تشریح کرد.
به گزارش ایسنا، غلامرضا کریمی با حضور در استودیو الفبا وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه این مرکز سلسله وظایفی دارد که اداره مدارس خارج از کشور بخشی از آن است و کار دوم فعالیت های بین المللی وزارتخانه را پوشش می دهد گفت: مسوولیت دبیرکلی کمیسیون ملی ایسسکو نیز برعهده ماست.
وی افزود: ارزیابی مدارک دانش آموزانی که خارج از کشور درس خواندهاند نیز بر عهده ماست.
کریمی با بیان اینکه ۹ مدرسه سفارتخانهای و ۴۸ مدرسه اتباع و ۱۰ مدرسه بین المللی داریم که بر آنها نظارت میکنیم گفت: ۴۶۸ هزار و ۱۳۰ دانش آموز اتباع داریم که ۴۳۴ هزار نفر از آنها افغانستانی هستند.
رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه سه نوع نیروی انسانی داریم عنوان کرد: نخست نیروهای اعزامی هستند و افراد حائز شرایط طی رقابت در آزمونی انتخاب میشوند. گروه دوم نیروهای تبعیت از همسرند که در مدارس خارج از کشور مامور میشوند و گروه سوم نیروهای محلی هستند.
کریمی ادامه داد: آخرین آزمون اعزام نیرو به خارج از کشور سال ۹۱ بوده و اکنون بعد از گذشت شش سال دوباره آزمون برگزار میکنیم. علت این فاصله زمانی این است که حجم نیروهای جذب شده در سال ۹۱ بیش از نیاز دو سال بود و ازسوی دیگر جذب در برخی کشورها کاهش یافته است. هنور ۱۲۰ نیروی اعزامی از سال ۹۱ داریم که در حال برنامه ریزی هستیم تا اعزام شوند.