جدیدترین موضع‌گیری پزشکیان درباره قیمت بنزین

    کد خبر :1158397
پزشکیان قیمت بنزین

اظهارات امروز  مسعود پزشکیان، تقریبا همه را به این نتیجه رسانده که تصمیم دولت برای گران کردن بنزین قطعی شده است.  و این   نگرش و سویه سیاست‌های احتمالی قیمت‌گذاری بنزین واکنش‌های گسترده‌ای در افکار عمومی و فضای رسانه‌ای ایجاد کرده است.

رئیس‌جمهوری تاکید کرد: من نمی خواهم بنزین را برای محرومان گران کنم اما به کسی که چهار برابر مصرف می کند چرا باید یارانه بدهیم؟

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری امروز – ۱۹ مرداد- در نشست با مدیران اصحاب رسانه، بیان کرد: من نمی‌خواهم بنزین را برای محرومین گران کنم، امابه کسی که چهار برابر بنزین مصرف می کند؛ چرا باید اینگونه یارانه بدهیم؟ این ها نیاز به کمک شما دارد. نیاز به همراهی و وحدت دارد. اکنون قرار است ۴ میلیارد دلار بنزین وارد کنند. برای چه؟ که من بدهم یک عده با نرخ ۱۵۰۰ تومان مصرف کنند.

امروزه همه افراد در خصوص ناترازی‌های انرژی در ایران مطلع هستند اما مشکل اساسی در این حوزه چیست؟ آیا به هزینه آن برمی‌گردد یا دلایل دیگری دخیل هستند؟

او در ادامه تاکید کرد: اکنون بیش از هشت هزار مدرسه در دست ساخت است. علی رغم اینکه پول نداریم. داریم روش های آموزش را نیز تغییر می دهیم. اینکه بنده سرزده از وزارتخانه ها و مراکز دولتی بازدید می کنم، برای نمایش نمی رویم. رسانه هم با خود نمی برم. خودم می روم؛ دنبال شو نیستم. چندین بار به سازمان برنامه و بودجه رفتم صحبت کردم تا بودجه ریزی را عملیاتی کنید.

به گزارش ایسنا، رئیس‌جمهوری تصریح کرد: ما بدون رضایت و هماهنگی با مقام معظم رهبری، هیچ کاری نخواهیم کرد. حتی اگر مخالف نظر خود من باشد. من به این اعتقاد دارم، نه از نظر شعاری، بلکه از تمام وجود اعتقاد دارم.

او افزود: اما وقتی هماهنگ کردیم بهتر است دیگر بقیه گیر ندهند که چرا شما این کار را کردید. بدون هماهنگی هم کاری نخواهیم کرد. آنچه که مصلحت کشور و مصلحت مردم است باید انجام بگیرد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید