جایزه ویژه مسابقات جهانی کتابهای آشپزی ۲۰۱۸ به اثری از ایران رسید
کتاب «شیرینیهای خشک» تالیف «سمیرا جنتدوست» جایزه «اسپشیال» (ویژه) مسابقه «گورمند» (معتبرترین مسابقه جهانی برای کتابهای آشپزی دنیا) را از آن خود کرد.
کتاب «شیرینیهای خشک» روز گذشته ۶ خرداد (۲۷ May) در مسابقه جهانی گورمند، مقام اسپشیال ۲۰۱۸ را از آن خود کرد و جایزه آن در مراسم پایانی این مسابقه، به مولف کتاب «سمیرا جنتدوست» اعطا شد.
گورمند، نام معتبرترین مسابقه جهانی کتابهای آشپزی است که از آن به عنوان اسکار آشپزی هم یاد میکنند. هر ساله صدها سرآشپز، نویسنده و ناشر کتابهای آشپزی از نقاط مختلف جهان در این مسابقه به رقابت میپردازند.
کتاب «شیرینیهای خشک» از ایران، سال گذشته برای شرکت در این مسابقه ارسال شد و پس از گذشت حدود ۲ ماه هیئت ژوری «گورمند» صلاحیت حضور این کتاب در مسابقه را تائید کرد و پس از چند ماه کنترل تمامی دستورات غذایی توسط برترین سرآشپزان جهان، نام ایران هم با این کتاب در فهرست کوتاه و در کنار کشورهایی نظیر آمریکا، انگلیس، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا و سوئد قرار گرفت.
در سوم ماه مارس ۲۰۱۸ و با اعلام نامزدهایی نهایی از طرف هیئت داوران گورمند، مشخص شد که این اثر به فینال مسابقه راه پیدا کرده و جزو سه کتاب برتر جهان قرار گرفته است و پس از آن مولف این اثر، برای شرکت در مراسم پایانی مسابقه که ۲۷ ماه می به چین دعوت شد.
در نهایت روز گذشته کشورمان توانست با این کتاب، عنوان «کتاب اسپشیال ۲۰۱۸» مسابقات گورمند امسال را از آن خود کند.
به گزارش مهر، به این ترتیب تاکنون چهار عنوان از کتابهای این بانوی آشپزی ایرانی، با نامهای «آشپزی مدرن» (سالهای ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵)، «آشپزی ایرانی» (سال ۲۰۱۶)، «دسر» (سال ۲۰۱۶) و «شیرینیهای خشک» (سال ۲۰۱۸) در مسابقه جهانی گورمند مقام نخست را کسب کردهاند.