جایزه ویژه مسابقات جهانی کتابهای آشپزی ۲۰۱۸ به اثری از ایران رسید

    کد خبر :290847

کتاب «شیرینی‌­های خشک» تالیف «سمیرا جنت­دوست» جایزه «اسپشیال» (ویژه) مسابقه «گورمند» (معتبرترین مسابقه جهانی برای کتاب‌های آشپزی دنیا) را از آن خود کرد.

کتاب «شیرینی‌­های خشک» روز گذشته ۶ خرداد (۲۷ May) در مسابقه جهانی گورمند، مقام اسپشیال ۲۰۱۸ را از آن خود کرد و جایزه آن در مراسم پایانی این مسابقه، به مولف کتاب «سمیرا جنت‌دوست» اعطا شد.

گورمند، نام معتبرترین مسابقه جهانی کتاب‌های آشپزی است که از آن به عنوان اسکار آشپزی هم یاد می‌کنند. هر ساله صدها سرآشپز، نویسنده و ناشر کتاب­‌های آشپزی از نقاط مختلف جهان در این مسابقه به رقابت می­‌پردازند.

کتاب «شیرینی‌­های خشک» از ایران، سال گذشته برای شرکت در این مسابقه ارسال شد و پس از گذشت حدود ۲ ماه هیئت ژوری «گورمند» صلاحیت حضور این کتاب در مسابقه را تائید کرد و پس از چند ماه کنترل تمامی دستورات غذایی توسط برترین سرآشپزان جهان، نام ایران هم با این کتاب در فهرست کوتاه و در کنار کشورهایی نظیر آمریکا، انگلیس، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا و سوئد قرار گرفت.

در سوم ماه مارس ۲۰۱۸ و با اعلام نامزدهایی نهایی از طرف هیئت داوران گورمند، مشخص شد که این اثر به فینال مسابقه راه پیدا کرده و جزو سه کتاب برتر جهان قرار گرفته است و پس از آن مولف این اثر، برای شرکت در مراسم پایانی مسابقه که ۲۷ ماه می به چین دعوت شد.

در نهایت روز گذشته کشورمان توانست با این کتاب، عنوان «کتاب اسپشیال ۲۰۱۸» مسابقات گورمند امسال را از آن خود کند.

به گزارش مهر، به این ترتیب تاکنون چهار عنوان از کتاب­‌های این بانوی آشپزی ایرانی، با نام‌­های «آشپزی مدرن» (سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵)، «آشپزی ایرانی» (سال ۲۰۱۶)، «دسر» (سال ۲۰۱۶) و «شیرینی­‌های خشک» (سال ۲۰۱۸) در مسابقه جهانی گورمند مقام نخست را کسب کرده‌­اند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید