توسعه صنعت پرورش ماهی در سیستان
مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان (آب های ساحلی و فراساحلی) گفت: توسعه پرورش ماهی در قفس به عنوان یکی از سیاستهای اقتصاد مقاومتی از سوی سازمان شیلات در استان سیستان و بلوچستان در دستور کار قرار گرفته است.
هدایت الله میرمرادزهی افزود: توسعه آبزی پروری به ویژه ماهی در قفس میتواند نقش بسزایی در افزایش اشتغال ودرآمد خانوارها، ارزآوری و توسعه منطقه ساحلی مکران داشته باشد.
به گزارش بازتاب به نقل از ایسنا، مدیرکل شیلات جنوب استان در ادامه اظهار کرد: منطقه چابهار وکنارک در محدوده آبهای دریای عمان با بیش از ۳۰۰ کیلومتر مرز آبی به دلیل قرار گرفتن در موقعیت راهبردی وترانزیتی اهمیت زیادی برای فعالیتهای شیلاتی دارد.
وی تاکید کرد: توسعه صنعت شیلات استان نیازمند برنامههای آموزشی و راهبردی است.
وی افزود: مناطق جنوبی استان ظرفیت نهفتهای برای آبزی پروری و ایجاد اشتغالهای پایدار در این بخش را دارد که سرمایه گذاران میتوانند با استفاده از وجود جوانان شایسته منطقه گامهایی نو در عرصه تولید ماهی و آبزی پروری ایجاد کنند.
میرمرادزهی در ادامه تصریح کرد: فرصتهای شغلی و کارآفرینی درعرصه شیلات و توجه به جنبههای اقتصادی کسب و کار در شیلات و حمایتهای قانونی ترویجی ایجاد مراکز کارآفرینی و ترویج فرهنگ عمومی کارآفرینی بستری برای کارآفرینی درعرصه ماهیگری و آبزیپروری است.
وی اظهار کرد: از جمله فرصتهای منطقه میتوان به پرورش انواع آبزیان از جمله نرم تنان سخت پوستان -که درایران فقط میگو پرورش داده میشود- پرورش انواع ماهیان گرمابی پرورش ماهیان سردآبی، پرورش گیاهان آبزی پرورش انواع حیوانات آبزی و روشهای جدید صید و آبزی پروری مثل پرورش آبزیان در قفس، پرورش توام گونههای آبزی صید گونههایی با ارزش صادراتی از آبهای جنوبی و ایجاد صنایع تکمیلی در صنایع فراوری آبزیان و توزیع آبزیان اشاره کرد.