در یکسال منتهی به پاییز ۹۸

تورم کالاهای صادراتی ۹۴ درصد شد

    کد خبر :697686

گزارش مقدماتی شاخص قیمت کالاهای صادراتی فصل پاییز ۹۸ از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

تورم فصلی

تغییرات شاخص قیمت کالاهای صادراتی مبتنی بر داده‌های ریالی در فصل پاییز ۱۳۹۸ نسبت به فصل قبل ۱۳۹۸، ۱۷.۴ درصد است که در مقایسه با تورم فصلی تابستان ۱۳۹۸ (برابر با ۹.۷ درصد) حدود ۷.۷ واحد درصد افزایش داشته است. همچنین تغییرات شاخص قیمت کالاهای صادراتی مبتنی بر داده‌های دلاری نیزدر فصل پاییز ۱۳۹۸ نسبت به فصل قبل،۰.۰۳ درصد کاهش داشته که در مقایسه با تورم فصلی تابستان ۱۳۹۸ (برابر با ۰.۱ – درصد) حدود ۰.۱ واحد درصد افزایش داشته است. در گروه‌های اصلی طبقه بندی HS کمترین نرخ تورم فصلی در بخش ریالی مربوط به گروه «چربیها و روغن‌های حیوانی یا نباتی و …» (۱.۸- درصد) و بیشترین نرخ مربوط به گروه «محصولات صنایع شیمیایی یا صنایع وابسته به آن» (۷۴.۷ درصد) است.

تورم نقطه به نقطه

تغییرات شاخص قیمت کالاهای صادراتی مبتنی بر داده‌های ریالی در فصل پاییز ۱۳۹۸ نسبت به فصل مشابه سال قبل ۸۱.۳ درصد است که در مقایسه با تورم نقطه به نقطه تابستان ۱۳۹۸ (برابر با ۱۰۱.۳ درصد) ۲۰.۰ واحد درصد کاهش داشته است. همچنین تغییرات شاخص قیمت کالاهای صادراتی مبتنی بر داده‌های دلاری در فصل پاییز ۱۳۹۸ نسبت به فصل مشابه سال قبل ۰.۷ درصد است که در مقایسه با تورم نقطه به نقطه تابستان سال ۱۳۹۸ (برابر با ۱۱.۲ درصد) ۱۰.۵ واحد درصد کاهش داشته است. در گروه‌های اصلی طبقه بندی HS کمترین نرخ تورم نقطه به نقطه در بخش ریالی مربوط به گروه « چربیها و روغن‌های حیوانی یا نباتی و …» (۱.۶- درصد) و بیشترین نرخ مربوط به گروه «محصولات صنایع شیمیایی یا صنایع وابسته به آن» (۲۳۱.۶ درصد) است.

تورم سالانه

به گزارش مهر،تغییرات میانگین شاخص قیمت کالاهای صادراتی مبتنی بر داده‌های ریالی در چهار فصل منتهی به فصل پاییز ۱۳۹۸ برابر با ۹۳.۷ درصد بوده است که در مقایسه با تورم سالانه تابستان ۱۳۹۸ (برابر با ۹۳.۶ درصد) ۰.۲ واحد درصد افزایش داشته است. تغییرات میانگین شاخص قیمت کالاهای صادراتی مبتنی بر داده‌های دلاری در چهار فصل منتهی به فصل پاییز ۱۳۹۸ برابر با ۱۱.۵ درصد بوده است که در مقایسه با تورم سالانه ی تابستان ۱۳۹۸ (برابر با ۱۸.۱ درصد) ۶.۶ واحد درصد کاهش داشته است. در گروه‌های اصلی طبقه بندی HS کمترین نرخ تورم سالانه در بخش ریالی مربوط به گروه «مروارید طبیعی یا پرورده، سنگ‌های گرانبها و …» (۲.۵ درصد) و بیشترین نرخ مربوط به گروه « کالاها و مصنوعات گوناگون» (۲۰۰.۳ درصد) است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید