تورم تولید بخش خدمات ۹.۲ درصد افزایش یافت

    کد خبر :474782

شاخص کل قیمت تولید کننده بخشهای خدمات در پاییز امسال نسبت به تابستان ۸.۸ درصد و نسبت به پاییز ۹۶ نیز ۹.۲ درصد افزایش یافته است.

به گزارش بازتاب به نقل از مرکز آمار ایران، شاخص قیمت تولید کننده بخش­های خدمات مشتمل بر هشت بخش «تعمیر وسایل نقلیه موتوری، موتور سیکلت و کالاهای شخصی و خانگی»، «هتل و رستوران»، «حمل و نقل، انبارداری و ارتباطات»، «واسطه گریهای مالی (بیمه)»، «مستغلات، اجاره و فعالیت­های کسب و کار»، «آموزش»، «بهداشت و مددکاری اجتماعی» و «سایر فعالیتهای خدمات عمومی، اجتماعی و شخصی» است.

بر این اساس شاخص کل قیمت تولید کننده بخش‌­های خدمات (بر مبنای ۱۰۰=۱۳۹۰) در فصل پاییز ۱۳۹۷ برابر است با ۳۱۰.۱ که نسبت به فصل قبل ۸.۸ درصد افزایش یافته است. همچنین شاخص تورم تولید کننده بخش خدمات در پاییز امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹.۲ درصد رشد را نشان می‌دهد.

تغییرات شاخص بخش­های خدمات نشان می دهد، شاخص گروه «خدمات تعمیر وسایل نقلیه موتوری، موتور سیکلت و کالاهای شخصی و خانگی» در فصل پاییز ۱۳۹۷برابر است با ۳۷۹.۳ ، که نسبت به فصل قبل ۱۳.۳ درصد افزایش یافته است. شاخص گروه «خدمات هتل و رستوران» در فصل پاییز ۱۳۹۷برابر است با ۴۲۹.۸ که نسبت به فصل قبل ۱۵.۳ درصد افزایش یافته است.

همچنین شاخص گروه «خدمات حمل و نقل، انبارداری و ارتباطات» در فصل پاییز ۱۳۹۷ نسبت به فصل قبل ۹.۰ درصد افزایش و شاخص گروه «خدمات واسطه گریهای مالی (بیمه)» نیز در فصل پاییز ۱۳۹۷ نسبت به فصل ۱.۸ درصد افزایش را نشان می دهد.

بر این اساس شاخص گروه «خدمات مستغلات، اجاره و فعالیت های کسب و کار» در پاییز امسال نسبت به فصل قبل ۵.۹ درصد، شاخص گروه «خدمات آموزش» در این فصل نیز ۱۵ درصد و شاخص گروه «خدمات بهداشت و مددکاری اجتماعی» در پاییز نسبت به فصل قبل ۶ درصد افزایش یافته است.

همچنین شاخص گروه «خدمات سایر فعالیت­های خدمات عمومی، اجتماعی و شخصی» در فصل پاییز ۱۳۹۷نسبت به فصل قبل ۶.۵ درصد رشد داشته است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید