توجه به مدارس دولتی ضعیف به عنوان “مدارس لازم‌التوجه”

    کد خبر :590678

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به توزیع رتبه‌های برتر کنکور و لزوم توجه به کیفیت آموزش در انواع مدارس گفت: رویکرد نظام آموزشی به سمت شناسایی انواع هوش است. رویکرد ما این است که در قالب طرح شهاب ابعاد دیگر هوش را مورد توجه قرار دهیم و هر دانش آموز متناسب با استعدادش هدایت شود.

علیرضا کمرئی  درباره وضعیت کیفیت آموزش در مدارس دولتی اظهار کرد: اسامی رتبه‌های برتر اعلام شد، اما نتایج نهایی آزمون‌ سراسری هنوز اعلام نشده است تا بتوانیم تحلیل دقیقی از وضعیت قبولی در کنکور داشته باشیم و برمبنای نتایج کلی ارزیابی کنیم.

وی افزود: انواع مختلفی از مدرسه داریم اما باید ویژگی‌های دانش آموزان خاص را مورد توجه قرار داد. نمی‌توانیم افراد مستعد را رها کنیم. بخش قابل توجهی از نفرات برتر کنکور از مدارس سمپاد بودند که پیش از این نیز یک مرتبه برای ورود به مدارس استعدادهای درخشان آزمون داده و برگزیده شده بودند. اینها در رقابت های ملی نیز پرتعداد ظاهر می‌شوند و رتبه‌های تک رقمی کنکور را هم کسب می‌کنند.

به گزارش ایسنا،معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اغلب دانش‌آموزان مدارس تیزهوشان از حیث هوش و توانمندی تحصیلی متفاوت‌اند، بنیه علمی شان تقویت شده و خانواده‌ها نیز به آنها توجه ویژه دارند گفت: در مدارس نمونه، هیئت امنایی و شاهد کلاس های فوق برنامه متاثر از ضوابط بین شش تا هشت ساعت برگزار می‌شود و فرصت آموزش بیشتر برایشان فراهم است. البته مدارس عادی دولتی خوب هم کم نداریم. هرچند بخشی از مدارس دولتی از نظر توانمندی‌ها ضعیف هستند که باید به عنوان مدارس لازم التوجه در برنامه‌های توسعه‌ای و حمایتی قرار بگیرند.

کمرئی تاکید کرد: البته در مجموع این اظهارات به معنای آن نیست که کیفیت تحصیل را فقط در این مدارس دنبال کنیم. رویکرد نظام آموزشی به سمت انواع دیگری از هوش است. رویکرد ما این است که در قالب طرح شهاب ابعاد دیگر هوش را مورد توجه قرار دهیم و هر دانش آموز متناسب با استعدادش هدایت شود تا دچار چالش‌هایی از این دست نشویم.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید