تنها یک درصد کاربران آمریکایی جک هدفون در گوشی هوشمند را ضروری میدانند
نظرسنجی اخیر یک اپراتور تلفن همراه آمریکایی نشان میدهد که تنها یک درصد از کاربران در خرید گوشیهای هوشمند به وجود جک هدفون اهمیت میدهند.
تینگ (Ting)، یک اپراتور فضای مجازی موبایل (MVNO) در آمریکا، بیش از ۳۵۰۰ نفر از خریداران گوشیهای هوشمند را مورد نظرسنجی قرار داده است. در این نظرسنجی دادههای جالبی بهدست آمده است؛ از جمله آنها میتوان به این مورد اشاره کرد که تنها یک درصد از پاسخدهندگان هنگام خرید گوشیهای هوشمند، وجود جک هدفون را ضروری میدانند.
سوالی بدین صورت از ۳۶۴۰ نفر پرسیده شد: «اولین، دومین و سومین عامل مهم برای انتخاب گوشی هوشمند از نظر شما چه مواردی هستند؟» پاسخدهندگان باید از میان چندین گزینه پاسخهای خود را انتخاب میکردند؛ این موارد شامل گزینههای پیشرو میشدند: قیمت، صفحهنمایش، دوربین، باتری، فضای ذخیرهسازی، مشخصات (رم و سرعت پردازنده)، سیستمعامل، جک هدفون و یک ویژگی جذاب.
از میان این گزینهها، تنها یک درصد از پاسخدهنگان نظرسنجی مذکور جک هدفون را بهعنوان یکی از سه فاکتور مهم مدنظر خود برگزیدهاند. این مسئله جالب بهنظر میرسد، هرچند که اصلا غافلگیرکننده نیست اما اولین عامل انتخابشده از سوی پاسخدهندگان، قیمت است.
بهگفتهی تینگ، حدود ۳۵ درصد شرکتکنندگان این نظرسنجی، قیمت را بهعنوان اولین عامل مهم مدنظرشان هنگام خرید گوشی هوشمند اعلام کردهاند. نتیجهی بهدستآمده با موفقیت درخورتوجه وانپلاس (OnePlus) در بازار گوشیهای هوشمند آمریکا همخوانی دارد؛ زیرا این شرکت تجربهی فوقالعادهای از فروش گوشیهای هوشمند با قیمت بسیار پایینتر از سایر رقبا ارائه میدهد.
دومین عامل مهم درنظر کاربران آمریکایی، سیستمعامل گوشیهای هوشمند بوده است که ۳۰ درصد از شرکتکنندگان این گزینه را انتخاب کردهاند. مشخصات گوشیهای هوشمند نیز با ۱۴ درصد رای، بهعنوان سومین عامل مهم برگزیده شده است.
تنها پنج درصد از کاربران شرکتکننده در نظرسنجی یادشده، صفحهنمایش را در اولویت قرار دادهاند. نکته جالبتر آن است که باتری تنها برای ۴ درصد از کاربران اولویت داشته است. دو درصد نیز به «عوامل جذاب» اهمیت دادهاند و این نکته بیانگر آن است که نیمی از کاربران آمریکایی گوشیهای هوشمند، برخورداری از یک ویژگی جذاب را بر جک هدفون ترجیح میدهند. باتوجه به اینکه گلکسی نوت 10 اولین گوشی پرچمدار سامسونگ است که از جک هدفون بهره نمیبرد، نظرسنجی اخیر شاهد دیگری بر اتمام دوران جک هدفون در گوشیهای هوشمند خواهد بود.
گزارش کامل تینگ اطلاعات جالب دیگری را نیز به همراه دارد؛ از جمله اینکه بسیاری از افراد قصد دارند گوشی هوشمند خود را برای سه الی پنج سال (بسیار طولانیتر از چرخهی معمول دوساله) نزد خود نگهدارند. بهعلاوه، کابران اظهار کردهاند که بیشتر تمایل دارند گوشی مدنظرشان را بهصورت نقدی (و نه اقساطی) خریداری کنند.