تماس وزیر علوم با پدر دانشجوی مقتول/ وکلای دم مشخص شدند

    کد خبر :1126447
امیرمحمد خالقی
وزیرعلوم تحقیقات و فناوری در جریان مکالمه به پدر امیرمحمد خالقی اعلام کرد که رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده خواهد گرفت.

به گزارش همشهری آنلاین، حسین سیمایی صراف، وزیرعلوم تحقیقات و فناوری در یکی از شبکه‌های اجتماعی از تماس تلفنی با پدر دانشجوی مقتول دانشگاه تهران خبرداد.

در جریان این مکالمه پدر امیر محمد خالقی از همدلی و اهتمام سیمایی تشکر کرد و از وی خواست تا پیگیر مجازات عاملان این حادثه باشد.

وزیر علوم همچنین اعلام کرد که رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده خواهد گرفت.

به گزارش تسنیم، امیرمحمد خالقی دانشجوی خوابگاهی دانشگاه تهران ساعت ۲۱ چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه در اطراف کوی دانشگاه تهران در بزرگراه جلال ال احمد با سارقان زورگیر درگیر و پس از انتقال به بیمارستان بر اثر جراحت وارد شده فوت می‌کند. دانشجویان با صدور بیانیه‌هایی خواستار اهمیت بیشتر به فضای پیرامونی خوابگاهها و دانشگاهها شدند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید