تعیین تکلیف سه ملک درباره باغ بودن یا نبودن
اعضای شورای اسلامی شهر تهران بررسی و تعیین تکلیف سه ملک در شهر تهران در خصوص باغ بودن یا نبودن را در دستور کار خود داشتند که از این میان دو ملک باغ و یک ملک غیر باغ تشخیص داده شد.
محمد سالاری در جلسه امروز شورای شهر و در تشریح نخستین ملک گفت: این زمین با مساحت ۸۹۰ متر مربع در خیابان فرشته واقع در منطقه ۱ است که کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران این ملک را باغ تشخیص داده، این در حالیست که کاربری این ملک پارک عنوان شده است.
حسن رسولی یکی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران در مخالفت با رای کمیسیون شهرسازی در خصوص این ملک گفت: تعداد درختان در گزارش ارائه شده پرشمار ذکر شده و محیط بن درختان نیز دو تا پنج سانتیمتر اعلام شده در حالیکه قانون حداقل بن درختان را ۱۵ سانتیمتر عنوان کرده، به این ترتیب بن درختان دو تا پنج سانتیمتر در حقیقت بن بوتههای گندم است لذا گزارش ارائه شده مخدوش و قابل رای گیری نیست. بی تردید باید گزارشهای این املاک دقیق باشند.
آروین عضو دیگر شورای شهر تهران در موافقت با رای کمیسیون گفت: اگر سایر ضمایم این پرونده را مد نظر قرار دهیم مشاهده میکنیم که بن درختان بالای ۱۵۰ سانتیمتر عنوان شده و ۲۵۶ اصله درخت در این ملک وجود دارد.
به گزارش ایسنا، نهایتا اعضای شورای اسلامی شهر تهران با ۱۷ رای موافق از میان ۱۷ عضو حاضر در این جلسه این ملک را باغ تشخیص دادند.
در ادامه جلسه سالاری پلاک ثبتی دیگری را با مساحت ۸۱۹ متر در منطقه ۱ به عنوان دستور کار بعدی تشریح کرد و گفت: نظر کمیسیون شهرسازی در خصوص این ملک رای بر باغ نبودن است.
اعضای شورای اسلامی شهر تهران نهایتا پس از بحث و بررسی در خصوص این ملک با هشت رای موافق و هفت رای مخالف از میان ۱۵ عضو حاضر در زمان رای گیری رای بر باغ نبودن این ملک دادند.
پلاک ثبتی به مساحت ۱۱۹۴ متر واقع در خیابان دکتر شریعتی منطقه ۷ سومین ملکی بود که در دستور کار اعضای شورای شهر تهران قرار گرفت و سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی در خصوص این ملک گفت: کاربری قبلی این ملک مسکونی اعلام شده که در آن ۴۲ اصله درخت وجود دارد. رای کمیسیون ماده هفت در خصوص این ملک باغ بودن است و کمیسیون شهرسازی نیز همین رای را تکرار کرده است.
در ادامه حسن رسولی عضو شورای اسلامی شهر تهران در مخالفت با رای کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران گفت: شورا در سال ۱۳۸۳ این ملک را باغ تشخیص داده، با اعتراض مالک پرونده به دیوان عالی ارجاع داده میشود و آنها بار دیگر در سال ۸۷ پرونده را به شورا بر میگردانند و برای بار دوم این ملک باغ اعلام میشود. حال سوال من از کمیسیون شهرسازی این است که وقتی همه مشخصات باغ بودن وجود دارد چرا دوباره شورا برای بررسی این پرونده را به صحن میآورد؟.
سالاری در پاسخ به سوال رسولی گفت: چون کمیسیون همعرض دیوان عدالت اداری نداریم؛ این پرونده باید دوباره در شورا مطرح و تصمیم گیری شود.
به گزارش ایسنا، اعضای شورای اسلامی شهر تهران با ۱۴ رای موافق از ۱۷ عضو حاضر در زمان رای گیری، نظر کمیسیون شهرسازی مبنی بر باغ بودن ملک را به تصویب رساند.