تعداد جانباختگان سیل به 53 نفر رسید/ 21 استان کشور در معرض تهدید سیلاب هستند

    کد خبر :928157
سیل در 20 استان کشور

رییس سازمان امداد و نجات هلال احمر اعلام کرد شمار جان‌باختگان بر اثر سیل در سراسر ایران به ۵۳ نفر رسیده و ۱۶ نفر مفقود شده‌اند. او گفت ۲۱ استان درگیر سیل بودند و بیشترین آمار تلفات به ترتیب در استان‌های تهران، مازندران، مرکزی، یزد، لرستان، کرمان و چهارمحال و بختیاری ثبت شده است.

وی ادامه داد: بیشترین آمار جان‌باختگان مربوط به سیل تهران منطقه امامزاده داوود، زرین دشت و فیروزکوه است و پس از آن استان‌های مازندران، لرستان و چهارمحال و هستند.

ولیپور با اشاره به خدمت‌رسانی هلال‌احمر گفت: ۶۸۷ تیم متشکل از ۳ هزار نیروی امدادگر و نجاتگر فعالیت‌های امدادرسانی را انجام دادند، همچنین ۳ هزار نفر اسکان اضطراری یافتند و بیش از هزار نفر نیز به نقاط امن منتقل شدند.

پیر حسین کولیوند رییس جمعیت هلال احمر کشور نیز با بیان اینکه 21 استان کشور در معرض تهدید سیلاب هستند می گوید: «وضعیت کل کشور نارنجی اعلام شده است و امدادگران جمعیت هلال احمر در حالت آماده باش هستند.»

وی در مورد نقاط در معرض تهدید سیلاب می‌گوید: «سیلاب قابل پیش بینی نیست و دقیقا نمی توان گفت کدام نقطه در روزهای آتی با تهدید جدی رو به رو هستند. اما نقشه‌های هواشناسی وقوع باران های سیل آسا را نشان می‌دهند و بارش‌های سیل آسا ظرف ۱۰ دقیقه یا کمتر سیلاب سهمگین را رقم می‌زنند. با توجه به این موضوع به هیچ عنوان مردم نباید در مسیر رودها و رودخانه و در نزدیکی بستر آنها قرار گیرند.»

پیر حسین کولیوند ادامه می‌دهد: «متاسفانه تا کنون چهل و هفت نفر در جریان سیلاب اخیر کشور جان باختند. استان تهران در جریان سیلاب امام زاده داوود(ع) و همچنین سیلاب زرین دشت منطقه فیروزکوه بیشترین تلفات را دارد. به طوریکه تا به حال ۳۷ نفر در حادثه سیل استان تهران جان باختند و آمار مفقودی های کل کشور تا این لحظه ۱۳ نفر است.»

رییس سازمان امداد و نجات هلال احمر اعلام کرد شمار جان‌باختگان بر اثر سیل در سراسر ایران به ۵۳ نفر رسیده و ۱۶ نفر مفقود شده‌اند. او گفت ۲۱ استان درگیر سیل بودند و بیشترین آمار تلفات به ترتیب در استان‌های تهران، مازندران، مرکزی، یزد، لرستان، کرمان و چهارمحال و بختیاری ثبت شده است.  وی ادامه داد: بیشترین آمار جان‌باختگان مربوط به سیل تهران منطقه امامزاده داوود، زرین دشت و فیروزکوه است و پس از آن استان‌های مازندران، لرستان و چهارمحال و هستند.  ولیپور با اشاره به خدمت‌رسانی هلال‌احمر گفت: ۶۸۷ تیم متشکل از ۳ هزار نیروی امدادگر و نجاتگر فعالیت‌های امدادرسانی را انجام دادند، همچنین ۳ هزار نفر اسکان اضطراری یافتند و بیش از هزار نفر نیز به نقاط امن منتقل شدند.  پیر حسین کولیوند رییس جمعیت هلال احمر کشور نیز با بیان اینکه 21 استان کشور در معرض تهدید سیلاب هستند می گوید: «وضعیت کل کشور نارنجی اعلام شده است و امدادگران جمعیت هلال احمر در حالت آماده باش هستند.»  وی در مورد نقاط در معرض تهدید سیلاب می‌گوید: «سیلاب قابل پیش بینی نیست و دقیقا نمی توان گفت کدام نقطه در روزهای آتی با تهدید جدی رو به رو هستند. اما نقشه‌های هواشناسی وقوع باران های سیل آسا را نشان می‌دهند و بارش‌های سیل آسا ظرف ۱۰ دقیقه یا کمتر سیلاب سهمگین را رقم می‌زنند. با توجه به این موضوع به هیچ عنوان مردم نباید در مسیر رودها و رودخانه و در نزدیکی بستر آنها قرار گیرند.»  پیر حسین کولیوند ادامه می‌دهد: «متاسفانه تا کنون چهل و هفت نفر در جریان سیلاب اخیر کشور جان باختند. استان تهران در جریان سیلاب امام زاده داوود(ع) و همچنین سیلاب زرین دشت منطقه فیروزکوه بیشترین تلفات را دارد. به طوریکه تا به حال ۳۷ نفر در حادثه سیل استان تهران جان باختند و آمار مفقودی های کل کشور تا این لحظه ۱۳ نفر است.»  رییس جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به اینکه آمار تلفات و مفقودی ها رو به افزایش است می‌گوید: «عملیات نجات و امدادرسانی و همچنین تلاش برای یافتن اثری از مفقودین به صورت شبانه روزی ادامه دارد.»  وی گفت: «۱۲ بالگرد نجات از اول مرداد ماه تا به حال ۴۸ ساعت رکورد پرواز نجات را به ثبت رسانده‌اند. تا کنون ۱۳۰۰ نفر در معرض تهدید جدی سیلاب بوده‌اند که خوشبختانه توسط امداد هوایی و زمینی جمعیت نجات یافته‌اند.»  به گفته کولیوند عملیات‌های نجات در استان‌های هرمزگان، فارس، تهران، البرز، مازندران، سیستان و بلوچستان و چندین استان دیگر صورت گرفته و همچنان ادامه دارد. تا این لحظه به ۲۹۶۰ نفر اسکان اضطراری داده شده است.  وی با بیان اینکه ۱۳۰۰ خانوار بی خانمان شدند گفت: «به ۱۸۰۰ نفر در سیستان و بلوچستان اسکان اضطراری داده شده که بیشترین آمار اسکان اضطراری در کشور مربوط به جنوب این استان است.»  رییس جمعیت هلال احمر درباره وضعیت چند روز آینده کشور و میزان خسارت‌ها سیلاب نیز به همشهری آنلاین گفت: بارندگی‌های سیل‌آسا تا یکشنبه آینده ادامه دارد این در حالی است که خیلی از مناطق مسکونی کشور هنوز زیر آب است و گاهی عمق سیلاب تا دو متر هم می‌رسد با این حساب برای اعلام خسارت های مالی هنوز زود است.  کولیوند در پایان تاکید کرد: «با توجه به غیر قابل پیش بینی بودن سیلاب از مردم خواهشمندیم هشدارها را جدی بگیرند و اگر نیاز به امدادرسانی داشتند با شماره تلفن ۱۱۲ جمعیت هلال احمر تماس بگیرند.»

رییس جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به اینکه آمار تلفات و مفقودی ها رو به افزایش است می‌گوید: «عملیات نجات و امدادرسانی و همچنین تلاش برای یافتن اثری از مفقودین به صورت شبانه روزی ادامه دارد.»

وی گفت: «۱۲ بالگرد نجات از اول مرداد ماه تا به حال ۴۸ ساعت رکورد پرواز نجات را به ثبت رسانده‌اند. تا کنون ۱۳۰۰ نفر در معرض تهدید جدی سیلاب بوده‌اند که خوشبختانه توسط امداد هوایی و زمینی جمعیت نجات یافته‌اند.»

به گفته کولیوند عملیات‌های نجات در استان‌های هرمزگان، فارس، تهران، البرز، مازندران، سیستان و بلوچستان و چندین استان دیگر صورت گرفته و همچنان ادامه دارد. تا این لحظه به ۲۹۶۰ نفر اسکان اضطراری داده شده است.

وی با بیان اینکه ۱۳۰۰ خانوار بی خانمان شدند گفت: «به ۱۸۰۰ نفر در سیستان و بلوچستان اسکان اضطراری داده شده که بیشترین آمار اسکان اضطراری در کشور مربوط به جنوب این استان است.»

رییس جمعیت هلال احمر درباره وضعیت چند روز آینده کشور و میزان خسارت‌ها سیلاب نیز به همشهری آنلاین گفت: بارندگی‌های سیل‌آسا تا یکشنبه آینده ادامه دارد این در حالی است که خیلی از مناطق مسکونی کشور هنوز زیر آب است و گاهی عمق سیلاب تا دو متر هم می‌رسد با این حساب برای اعلام خسارت های مالی هنوز زود است.

کولیوند در پایان تاکید کرد: «با توجه به غیر قابل پیش بینی بودن سیلاب از مردم خواهشمندیم هشدارها را جدی بگیرند و اگر نیاز به امدادرسانی داشتند با شماره تلفن ۱۱۲ جمعیت هلال احمر تماس بگیرند.»

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید