تشکیل اتحادیه ستادهای معاینه فنی کشور
دیر عامل ستاد معاینه فنی شهر تهران ازتشکیل اتحادیه ستادهای معاینه فنی سراسر کشور خبر داد.
نواب حسینی منش ظهر امروز در سیزدهمین نشست ستادهای معاینه فنی خودروی کلان شهرهای کشور با بیان اینکه ۱۳۶ خط معاینه فنی در کشور وجود دارد و ۲۵ درصد از این خطوط در ۱۵ کلانشهر است، گفت: با این حال ظرفیت پذیرش این ۱۳۶ خط بسیار بالاست. به گونهای که ۵۰ درصد خودروها در این مراکز معاینه میشوند.
وی با اشاره به اینکه تاثیرات معاینه فنی در کاهش آلودگی هوا اثبات شده است،اظهارکرد: در جلسه امروز مراکز معاینه فنی دغدغههای مراکز معاینه فنی احصا میشود.
حسینیمنش با بیان اینکه تمامی مصوبات این نشست درقالب یک نامه به وزارت کشور و سازمان حفاظت محیط زیست ارسال میشود، گفت: متاسفانه شاهدیم که چه مرکز معاینه فنی گرد هم میآیند وانجمن و اتحادیه تشکیل میدهند بنابراین در جهت همسانسازی و جلوگیری از رشد قارچگونه این انجمنهای صنفی به توافق رسیدیم که اتحادیه ستادهای معاینهی فنی را تشکیل دهیم.
وی افزود: «سیمفا» یک ابزار خوب است که میبایست آمار آن در اختیار هر ستاد قرار گیرد تا بر اساس آن نظارتها بهینهتر شود. متاسفانه شاهد موازی کاریهایی هستیم که امروز بر کاهش این موازی کاریها تاکید شد و عنوان کردیم که بر اساس قانون نقش هر دستگاه و کارگروه مشخص و بهتر است که هر کدام از این دستگاهها در حیطه وظایف خود فعال باشند و دخالتی درامور مابقی دستگاهها نداشته باشیم.
به گزارش ایسنا حسینیمنش با بیان اینکه یکی دیگر از درخواستهای ما منفک شدن بخش معاینه فنی خودروهای سی ان جی، است گفت: به دلیل حساسیت ویژه این خودروها پیشنهاد دادیم که معاینه فنی آنها به ستاد دیگری سپرده شود تا بتواند بهصورت تخصصیتر آن را کنترل کند.
وی در خصوص تاکسیهای اینترنتی اظهارکرد: تاکسیهای اینترنتی نیز مانند تاکسیهای معمولی درخواست سهمیه سوخت داشتهاند. حالا بهترین فرصت است که این نوع تاکسیها را مجاب کنیم که حتماً معاینه فنی اخذ کنند.