تام کروز اولین جایزه اسکارش را دریافت کرد

    کد خبر :1174630
تام کروز جایزه اسکار

تام کروز، ستاره مشهور سینمای جهان، در مراسم «جوایز بزرگان» موفق به دریافت اسکار افتخاری شد و با سخنرانی احساسی‌اش درباره قدرت وحدت‌بخش سینما و اهمیت فیلم‌سازی در هویت شخصی خود، حضار را تحت تأثیر قرار داد.

این مراسم ۱۶ نوامبر برگزار شد و جایزه توسط الخاندرو گونسالس اینیاریتو، کارگردان فیلم جدید کروز که قرار است اکتبر ۲۰۲۶ اکران شود، به او اهدا شد. کروز در سخنرانی خود گفت: «فیلم ساختن کاری نیست که انجام می‌دهم، بلکه بخشی از وجود من است.»

او درباره نقش سینما در زندگی‌اش افزود: «سینما مرا به جهان می‌برد، باعث می‌شود تفاوت‌ها را درک کنم و مشترکات انسانی را ببینم. در سالن سینما با هم می‌خندیم، احساس می‌کنیم و امید می‌بندیم. این هنر، هویت من است.»

کروز همچنین خاطره‌ای از کودکی و آغاز علاقه‌اش به سینما تعریف کرد و گفت: «به یاد دارم که نور پروژکتور روی پرده ظاهر شد و جهان بسیار گسترده‌تر از آنچه می‌شناختم به چشمم آمد. از همان زمان، فیلم‌سازی مرا به دنبال خود کشید.»

تام کروز پیش از این چهار بار نامزد دریافت اسکار شده بود؛ شامل بهترین بازیگر برای «متولد چهارم ژوئیه» و «جری مگوایر»، بهترین بازیگر نقش مکمل برای «ماگنولیا» و بهترین فیلم برای تهیه‌کنندگی «تاپ‌گان: ماوریک».

در همین مراسم، جوایز افتخاری دیگر نیز اهدا شد؛ سینتیا اریوو اسکار افتخاری دبی آلن، طراح رقص برجسته، را اهدا کرد و جایزه طراحی تولید به وین توماس رسید. جایزه بشردوستانه جین هرشولت نیز به دالی پارتن تعلق گرفت که به دلیل مسائل سلامتی پیام ویدئویی فرستاد.

فرش قرمز مراسم میزبان چهره‌های بزرگی همچون جنیفر لارنس، مایکل بی. جردن، سیدنی سوئینی، لئوناردو دی‌کاپریو، دواین جانسون و اما استون بود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید