تامین مالی موفق «فارس» از بازار سرمایه

    کد خبر :730477

تامین مالی یک هزار میلیارد تومانی صنایع پتروشیمی خلیج فارس با موفقیت همراه شد.

در حالی انتشار یک هزار میلیارد تومان اوراق اختیار فروش تبعی بر روی سهام پتروشیمی پارس به منظور تامین مالی صنایع پتروشیمی خلیج فارس، روز گذشته از بستر بازار سرمایه آغاز شد که با استقبال سرمایه گذاران در همین روز تمامی اوراق خریداری شد.

انتشار اوراق اختیار فروش تبعی بر روی سهام پتروشیمی پارس در نماد «هپارس ۴۰۴» دیروز یکشنبه ۲۲ تیرماه در بورس اوراق بهادار تهران و با همکاری تامین سرمایه بانک ملت صورت گرفت و کل اوراق مزبور به حجم ۵۵میلیون سهم و به ارزش یک هزار میلیارد تومان خریداری شد. این اوراق یکساله و با نرخ بازده ۲۰درصدی است.
یادآور می شود تامین سرمایه بانک ملت از ابتدای سال جاری، تامین مالی ۲هزار میلیارد تومانی با انتشار اوراق سلف برای فولاد مبارکه انجام داده که با احتساب تامین مالی امروز، این رقم به ۳هزار میلیارد تومان رسیده است. به این ترتیب کارنامه موفقی در زمینه تامین مالی بخش خصوصی از خود بر جای گذاشته است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید